Nők, anyák akiknek családos, válófélben lévő palival van dolguk, hogy oldjátok meg a találkákat?
Légyottokat,valentin napot,ünnepet stb,ha a másik fél a családjával van?Csúsztatva?Voltak necces helyzetek?Előfordult hogy úgy éreztétek már többet akartok,csak akadály a család,ill.hosszas válási procedúra?
Kiváncsi vagyok mi zajlik le ilyenkor másban,pl otthon a feleséggel is szexel e stb,ez nem zavarja a szeretőket,nem féltékenyek?
Tapasztalt kommenteket várok,kiméljetek a beszólogatásoktól.Tudjuk amúgy is léteznek ilyen kapcsolatok,nem kell a beszólogatás,csak a szerető lelki hátterére vagyok kiváncsi ,mit érez?
Az már legyen az ex baja,hogy mindenben a volt férjét keresi.Azért az is ritka hogy ti nevelitek a gyerekét.Volt valami nagy ritka"gagyija" az exnek,vagy hatalmas szerelem a tiétek?Sokat kellett "tűrnöd"3 év alatt,hogy meghozta gyümölcsét,vagy az elejétől egyértelmű volt számotokra a közös jövő?
Bocs ha indiszkrét vagyok,akkor ne válaszolj!
Biztosan elfelejtette az exét a drágám, sőt, továbbmegyek! Soha nem is szerette. Őt nem vette el feleségül, a csaj pedig évekig "könyörgött" ezért. Nem volt ritka hogy bepiált, kötekedett, veszekedett, ordítozott az asszony. A gyereket se nevelte normálisan. mióta együtt élünk azóta a gyerek sem agresszív az iskolában, jobban tanul, kiegyensúlyozottabb. A drágám meg "ki van virulva". Boldog. Ezt még a vak is látja rajta.
Nem aggódok olyanokon, hogy visszavágyik, mert biztosan nem így van.
Egyébként a kezdetekről annyit: egy hosszú kapcsolatomnak lett vége, nem akartam lekötni magam, csak szeretőt akartam, merthát...nőből vagyok. Kövezzen meg, aki akar! Nem volt soha lelkiismeret furdalásom azért mert a pasim nem független, hiszen én az voltam. Az ő élete pedig az ő döntése. Ha jó lett volna a kapcsolatuk nem kacsingat kifelé, szerintem.
Csakhát egy idő után kezdtünk nagyon egymásba gabalyodni, naponta taliztunk, volt mikor többször is, szépen lassan egymásba szerettünk.
Azután megkérdezte, élnék-e vele mert ő ezt szeretné, velem boldog tudna lenni.
Úgy érzem az idő minket igazolt és egy percre se bánta meg hogy megismert.
Mindezektől eltekintve akkor is az a véleményem hogy az esetek többségére a nemrég belinkelt oldal a jellemző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!