Miért hisztizett a barátnőd? Előfordult-e többször is? Milyen gyakran, és hogy toleráltad?
én hisztizek,sokszor
legtöbbször okkal,néha ok nélkül
párom jól tolerálja,mivel ő is elég hisztis pasi léttére
N
én gyakran hisztizek ha zuram széthagyja a ruháit a házban, ha minden egyes nap én kell mosogassak miután hazajövök melóból (ő-25F-egyetemre jár, napi 4-6 órában, én-27N- elméletileg 7, gyakorlatilag 10 órát dolgozok), ez a 2 amiért szoktam hisztizni, kb 2 hetente fordul elő (addig gyül).
Hogy tolerálja, hát az elején pipa volt, h nehogymá ő kene mosogasson, de mostanság már belátja, hogy neki sem árt ha ráteszi a kezét valamire.
DE nem csak én szoktam hisztizni, hanem ő is, kb ugyanilyen gyakorisággal, pl ha nem találja a telefontöltőt, kocsikulcsot, stb. Ilyenkor megvárom míg kihisztizi magát, utána meg segítek neki keresni :)
Hmm nekem az expasim hisztizett, én szereltem, stb stb ő meresztette a seggét egész nap, de ha én bárhol olyat mertem mondani ami sértette az ő magyar érzelmeit, vagy éppen olyan kedve volt, hisztizve elrohant mint egy hülye p.csa...
Akkor mi ez az általánosítás? :D
Az is érdekelne: kinél mi veri ki a biztosítékot!
(elnézést!)
Én inkább sírni szoktam mint hisztizni.De ha hisztizek akkor inkább az hozza ki belőlem, ha nem az van amit én akarok.Pl. nagyon kívánom a párom ő meg épp nem, vagy nincs kedvem kiszolgálni,de ő meg nagyon szeretné...
Ruha ledobás, rendetlenség nem zavar,mert én is ezt csinálom és takarításnál szokott segíteni.Viszonylag jól bírja.Van h. inkább nem mond semmit,megvárja amíg befejezem.Sírással már nehezebb,mert elég érzékeny vagyok,de ha nem veszekedésből sírok, akkor megvígasztal, veszekedésnél, inkább elmegy és megvárja amíg mindketten lenyugszunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!