Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lánybúcsúkra miért "kötelező"...

Lánybúcsúkra miért "kötelező" chippendale táncost hívni?

Figyelt kérdés

Nem nekem lesz lánybúcsúm vagy ilyesmi, hanem ez csak egy szimpla kérdés. Én visszataszítónak tartom őket, sztem semmi férfias nincs bennük ahogy vonaglanak....

Ez mióta divat?

2011. febr. 13. 20:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
63%

Nem kötelező, csak poén.

Én láttam már ilyet, nem leánybúcsún, hanem buliban, nekem tetszett, jókat lehet visongani, aztán ennyi. De akinek ez nem tetszik, annál ne legyen.

2011. febr. 13. 21:06
 12/16 anonim ***** válasza:
63%
Ja, és egyáltalán nem "rázza a tökét", teljesen meztelenül nem fogod látni. A chippendale fiúk nem vetkőznek le teljesen, a nemi szervük sose látszik, azt végig takarják valamivel.
2011. febr. 13. 21:09
 13/16 anonim ***** válasza:
12%
Igen! Szuper volt az én leánybúcsúmon is! Meg is lovagoltam a hapsit :P de jót élveztem!!!!!!!!
2011. febr. 13. 21:12
 14/16 anonim ***** válasza:
Nem kötelező, én több lánybúcsún is voltam, ahol semmi ilyesmi nem volt és ez így volt jó. Összegyűltünk, kapott a menyasszony vicces ajándékokat, minden lány hozott sütit ilyesmit, üdítőt, szolidan alkoholt is, és beszélgettünk, szerintem erről kéne szólnia, nem a légrészegedésről, és pasik nézéséről. Felénk a férfiaknak sem szokás stripes csajt hívni.
2011. febr. 13. 22:40
 15/16 anonim ***** válasza:
Az meg a másik, hogy ha én szeretek valakit, szerelmes vagyok belé (lehet, hogy egyeseknek hihetetlen) de számomra akkor másik pasi nem létezik, főleg nem izgulok fel valami izmoscsupaszcsigára.
2011. febr. 13. 22:42
 16/16 anonim ***** válasza:

Dehogy kötelező. Opcionális. Barátnőm lánybúcsújára én rendeltem egy srácot, előtte átbeszéltük, hogy mi lesz a műsor.

A csajnak nagyon tetszett, francokat, mindenkinek, aki ott volt :) A műsor után még maradt, ivott is velünk egy kicsit (sofőrrel volt), gyakorlatilag egy nagyon profi showman-t kaptunk. Folyamatosan figyelt mindenkire, beszélgetett, nem volt tolakodó. Egyébként musical táncos volt, a mozgásán is látszott.

A menyasszony hetekig emlegette utána :)

Ez nem arról szól, hogy ilyen esetben már nem is szereti valaki a párját, ez egy szórakoztató műsor.

A férjemnek is én szerveztem a legénybúcsúját, rendeltem neki táncoslányt is. Ez nem a szexről szól, mondta, hogy ilyet még soha nem látott, de most már ezen is túlvan. :)

2011. febr. 14. 01:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!