Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elvehetik-e a gyerekeimet a...

Elvehetik-e a gyerekeimet a gyámügy, akkor ha pénzért fekszek le férfivel, de nem cserégetném mindennap öket?

Figyelt kérdés
Értitek egy darabig együtt lennék valakivel aki pénzzel mondjuk 1-2 hónapig,utána meg mással!
2009. febr. 11. 19:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
90%

Mi lesz ebbol az orszagbol???

Az anyak erre kenyszerulnek ra, komolyan nem hiszem el.

Gyurcsany pajtas felesege biztos nyugodtabban hajtja 4 gyerekkel is alomra a fejet, mint ebben a nyomorult orszagban sok no.

Nem tudnal kimenni kulfoldre dolgozni, kesobb magaddal vinned a gyerekeket is?

Kulonben biztos vagyok, hogy nagyon sok no el ebbol, de persze nincs rajuk irva. Egyetemista lanyok meg szerintem rengetegen csinaljak ezt, hiszem tanulni szeretnenek, de szuloi tamogatas nincs. Hat nem egy ilyen hirdetessel lehet talalkozni.

2009. febr. 11. 20:29
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Tálalás kérdése az egész. Ilyenkor nem azt kell mondani, hogy pénzért fekszel le a pasival, hanem hogy a párod tart el. Az társadalmilag teljesen elfogadott helyzet.
2009. febr. 11. 20:49
 13/15 anonim válasza:
72%
Szia! Ha a gyámugy megtudná, akkor nemhiszem, hogy jó szemmel nézné, az is lehet, hogy elvenné a gyerekedet! De ez erkolcsi okokból sem jó, a gyermek szégyellni fogja késobb, úgyis megtudja valakitol!
2009. febr. 12. 18:57
 14/15 A kérdező kommentje:
Deha nem is otthol csinálnám?Azt honnan tudnák meg?Meg sok olyan nö van akit a párja tart el.
2009. febr. 13. 06:36
 15/15 anonim válasza:
90%

nem tudom de iskolát is be kellene iktatnod szerintem.

xx

2009. márc. 6. 06:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!