Elvehetik-e a gyerekeimet a gyámügy, akkor ha pénzért fekszek le férfivel, de nem cserégetném mindennap öket?
és ezt a gyámügy honnan tudja meg?
én - lehet hogy rosszul- de úgy tudom akármikor kimehetnek körülnézni. és ha éppen férfi van ott lehet a pasid is...
ha azt látják hogy nincs kaja, nem jár suliba, vagy olyan a lakás az a gond szerintem
de mondom....nem vagyok szakértő , csak nem értem honnan tudnák meg
Ha a gyerek tiszta, jar iskolaba, nem utod-vered, vigyazol ra, vagy a baby-sitter amig te dolgozol, jar oviba, suliba, tehat rendesen neveled, akkor nem fogjak elvenni azert, mert k....a vagy. Mert az vagy, nem?
Mas anyuka is tancosno, es meg mast is csinal, es megsem veszik el a gyereket tole.
Esetleg probalj normalis eletet kialakitani, legyetek nagyon tisztak...meg amiket irtam, aztan nem tudnak belekotni semmibe. Es utana mar dolgozhatsz amit akarsz! Erted, ugye?
az utsó válaszoló rátapintott a lényegre. Ha az apuka bebizonyítja, hogy mi a foglalkozásod, és kijönnek és látják, és nála mondjuk jobb körülményeket tudna hivatalaosna kialakítani, akkor elvehetik és el is veszik. mert a "gyereknek a legjobbat nézik"... Már amennyire...
Ha nincs apuka, nem veszik el.
Miért érzem úgy, hogy ez a kérdés összefügg a lentivel...?
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__15..
nem bantani akarlak felre ne ertsel!!
te most anyagilag allsz ennyire szarul hogy erre ravigyen a dolog? vagy elvezed a helyzetet??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!