Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen maradi az apám?

Miért ilyen maradi az apám?

Figyelt kérdés

A szüleim elváltak én anyával élek,apuval eddig alig találkoztam,csak félnapokat.Múltkor nála kellett töltsek egy egész hétvégét(legutoljára kb. 5 éves voltam,amikor ott aludtam nála) és teljesen kiakasztott...Karácsonyra kaptam egy új laptopot és vittem apához,merthogy ő vidéken lakik és valahogy túl kellett éljem a hétvégét.Apa teljesen kiakadt,hogy anya hogy vehet nekem ilyen drága ajándékot,meg hogy én nem tudok rá vigyázni és mondta,hogy 20:00 után már nem netezhetek...:O Meg közölte velem,hogy szerinte "nagyon sokat mutató ruhákban járok" és majd beszélni fog anyával,hogy nem kéne így öltözzek.Mégis mi köze van hozzá,hogy mit veszek fel?!

Egyébként egyáltalán nem öltözök k*rvásan,csak úgy,mint a normális tinik.Meg lecseszett azért,mert nem mondtam neki,hogy van barátom...de sztem semmi köze hozzá,hiszen alig beszéltünk eddig.

Hogy lehet valaki ilyen maradi?

14/L

2011. febr. 13. 17:17
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:

Nincs kint a derekam,de néha a csípőnadrágok miatt igen,de nem olyan sűrűn...

De nem értem,hogy miért akadt ki azon,hogy van saját laptopom,hiszen ő is szokott netezni(gondolom),meg nem hiszem,hogy azt hitte,hogy még nincs barátom.

2011. febr. 13. 19:09
 12/29 anonim ***** válasza:
68%

Mi köze hozzá? Talán az, hogy az apád..

Mellesleg 14 évesen szerintem is túlzás a laptop. Sok felnőtt sem engedheti meg magának. Én 22 évesen kaptam az első laptopomat és azt sem szórakozásból, hanem hogy megkönnyítse a munkámat.

A pasizás pedig szintén kicsit korai, legalábbis az, hogy lefeküdtök.

Úgyhogy apukáddal tökre egyetértek, pedig én is fiatal vagyok, nem 60 éves.

2011. febr. 13. 19:21
 13/29 A kérdező kommentje:

De ha eddig alig foglalkozott velem,akkor miért most jött rá az apáskodás? :o

Anya tudja,hogy van barátom és azt is,hogy le szoktunk feküdni,de én tényleg szeretem a srácot és Ő az első igazi pasim.

2011. febr. 13. 19:28
 14/29 anonim ***** válasza:
100%
Le szoktatok feküdni? 14 évesen? Grat
2011. febr. 13. 19:57
 15/29 anonim ***** válasza:
100%

14 évesen szexelni? az derék. sem most, sem 10 év múlva sem fogom elfogadhatónak gondolni, ha a tizenéveik elején járó kislányok és kisfiúk szexelnek...akármennyire is modern időket élünk.

egyre inkább kezdem megérteni apádat...

2011. febr. 13. 20:00
 16/29 A kérdező kommentje:

Attól,hogy lefekszünk egymással ugyanolyan emberek vagyunk,mint mások.Ha szeretjük egymást,akkor miért várjunk?

De egyébként apa nem tudja,hogy lefekszünk,csak azt,hogy van barátom,de már ettől is kiakadt...mit szólna akkor,ha tudná,hogy le is fekszünk?

2011. febr. 13. 20:13
 17/29 anonim ***** válasza:
90%
Hát akkor a béke és nyugalom érdekében ne újságold el apudnak, hogy a csávód milyen jó az ágyban:) bár gondolom erre nem kell külön figyelmeztetni.. (Aztán csak okosan, felelősséggel, védekezve.)
2011. febr. 13. 20:18
 18/29 anonim ***** válasza:
23%

ma 17:36 vagyok.

És még mindig azt mondom, semmi köze hozzá, ha 9 évig kb lesz*rta.

Én is 14 évesen vesztettem el, és még együtt vagyunk, védekezni meg tudtunk, mert csak 6 és fél év együttlét után lett baba.

Úgyhogy attól, hogy valaki 14 évesen szexel, az nem minden esetben egyenlő azzal, hogy hülye, felelőtlen, nem védekezik, és hetente váltogatja a partnereit.

2011. febr. 13. 20:32
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
Biztos van kivétel, de én akkor is korainak tartom. Egy 14 éves lánynak orgazmusa se lesz nagy valószínűséggel (amikor idősebbek is megküzdenek érte) - nem tudom, hol éri ez meg nekik. Na mindegy.
2011. febr. 13. 21:35
 20/29 anonim ***** válasza:
24%
Utolsó: Szerintem az orgazmus nem korfüggő. Nekem 14 évesen, mikor először masztiztam, azonnal volt. Később se okozott nehézséget soha. (Pasi először 20 évesen elégített ki, a szüzességem 23 évesen vesztettem el.)
2011. febr. 13. 21:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!