Elmondjam anyának, h tiltása ellenére is együtt vagyok vele? Meg fog vajon érteni?
14 éves vagyok és van egy 22 éves barátom,akivel nagyon szeretjük egymást.Először sak barátok voltunk,amolyan lelkitámasz félesége egymásnak,majd lssanegymásba szeettünk.Engem kirángatott a depressziómból(nélküle érzem visszaesék)és megmentett az öngyilkosságtól.Ő több nekem,mint egy szerelem..olyan mintha a másikfelem lenne..nélküle nem tudnék létezni..Anyám viszont eltiltott tőle(úgy tudja soha nem is volt köztünk emmi..csak én szerettem volna,h legyen) és úgy érzem,h nem is a korkülönbségnek,hanem annak volt ebben nagy szerepe,h nem túl gazdag és nem is túl jóképű(legalább is anya nem találja annak) Imádjuk egymást ezzel a fiúval,azt mondta kész rám várni bármennyi időt..
Titokbanszoktunk találkozni,de ez nagypn nehéz.Énnem akarok várni..szerenénk már moziba menni,filmetnézni vagy csak úgyegyszerűen együtt lenni,félelem nélkül.
Nem udom mit tehenék/tehetnénk.Szeretném ha anya is elfogadná az életem értelmét...
Te keress egy hobbit. Nagyon unatkozhatsz, ha öngyi akarsz lenni meg tiszta depi vagy. -.-"
Anyád talán jobban látja, hogy te még totál kis hülye vagy, a barátod meg vagy pedofil, vagy szellemileg erősen visszamaradott.
Amúgy meg ha annyira rossz így neked, akkor mutasd be, talán kapsz épp elég nagy pofont, hogy észhez térj kicsit. Hidd el, nem anyád az ellenséged, ezt most te még máshogy látod, pár év múlva viszont hálás leszel neki, hogy nem hagyta, hogy egy pedofil felcsináljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!