Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elmondjam anyának, h tiltása...

Elmondjam anyának, h tiltása ellenére is együtt vagyok vele? Meg fog vajon érteni?

Figyelt kérdés

14 éves vagyok és van egy 22 éves barátom,akivel nagyon szeretjük egymást.Először sak barátok voltunk,amolyan lelkitámasz félesége egymásnak,majd lssanegymásba szeettünk.Engem kirángatott a depressziómból(nélküle érzem visszaesék)és megmentett az öngyilkosságtól.Ő több nekem,mint egy szerelem..olyan mintha a másikfelem lenne..nélküle nem tudnék létezni..Anyám viszont eltiltott tőle(úgy tudja soha nem is volt köztünk emmi..csak én szerettem volna,h legyen) és úgy érzem,h nem is a korkülönbségnek,hanem annak volt ebben nagy szerepe,h nem túl gazdag és nem is túl jóképű(legalább is anya nem találja annak) Imádjuk egymást ezzel a fiúval,azt mondta kész rám várni bármennyi időt..

Titokbanszoktunk találkozni,de ez nagypn nehéz.Énnem akarok várni..szerenénk már moziba menni,filmetnézni vagy csak úgyegyszerűen együtt lenni,félelem nélkül.

Nem udom mit tehenék/tehetnénk.Szeretném ha anya is elfogadná az életem értelmét...

2011. febr. 12. 19:43
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
igen, ha éppen érdekel, ez a legdurvább! A depis emberek! Hogy a fenében tudnak depisek lenni, amikor annyi szépség van az életben aminek lehet örülni, egyszerűen ezt nem értem meg és, nem tartom betegségnek. Illetve betegség lehet abból a szempontból, hogy rohadtul nem tudnak mit kezdeni magukkal. Én soha nem unatkoztam, és soha nem voltam depis és nem is leszek, pedig kaptam már annyi pofont az élettől, hogy más már 5x öngyilkos lett volna. Ez csak hiszti amit a kérdező itt levágott nekünk, ti meg jól beleestetek a csapdájába. Te is simán agymosott lettél. Ez van.
2011. febr. 12. 20:09
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Aztán 14 élvesen mi bántotta annyira a kicsi szíve,d hogy öngyilkos akartál lenni?

Másrészt: a barátod enyhén gáz. Szerintetek normális dolog az, ha egy 22 éves srác annyira visszamaradott, hogy a saját korosztályával nem jön ki, és egy 14 éves gyermekre képes egyenlő félként tekinteni? Kérdező, te még kislány vagy, persze, hogy a hősszerelmest látod benne. Valójában viszont elég valószínű, hogy mivel írtad, hogy nem valami jóképű, ezért a korosztályának nem kell (és amiatt, hogy a te korosztályoddal ismerkedik, gondolom az értelmi képességeivel is van gond), viszont az ilyen 14 éves kislányokat könnyű megszereznie, már csak a kora miatt is. Hidd el, neki nem sok idő pár hónapot várni egy naiv kislányra :)

2011. febr. 12. 20:10
 13/21 anonim ***** válasza:
Na, most le leszek bunkózva, mert nem hiszek az éppen csak nem megrontásnak minősülő "szerelemben" :(
2011. febr. 12. 20:11
 14/21 anonim ***** válasza:
30%

"A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 19:53

Hihetetlen, mekkora bunkó vagy.

Neked ebben az a legdurvább, hogy léteznek depressziós emberek??? "

Hát, szerinted bunkó vagyok.... persze, az igazság nem szégyen, csak kellemetlen! Te is biztos olyan szülő vagy, aki mindent ráhagy a gyerekére és 100%ban kiszolgálja, aztán majd 10 év múlva meg majd csodálkozol amikor a véredet szívja. Ne felejtsd szavamat :) Üdv: a bunkó

2011. febr. 12. 20:15
 15/21 anonim ***** válasza:
92%

Talán mert édesanyádnak veled ellentétben van annyi realitásérzéke, hogy tudja, nem normális dolog, hogy egy 22 éves felnőtt pasas egy 14 éves GYEREKLÁNY után ácsingózik. A barátod egy retardált alak, aki nem képes a saját korosztályával kapcsolatot teremteni, így vetette rád ki a hálóját. Ez az igazság. Pár év múlva hálás leszel anyádnak, hogy nem engedte, hogy egy degenerálttal fuss, aki egy 14 éves szintjén rekedt meg.

Különben is mit hiszel, kicsilány? Hogy a barátod majd éveket fog várni, amíg kész leszel pl. a szexre? Mert nem fog, azt előre megmondom. Majd jól mellékefél, te meg azt hiszed, hogy áhítattal várakozik rád, hahaha:D

2011. febr. 12. 20:17
 16/21 anonim ***** válasza:
87%

velem is hasonló volt.. közben kiderült h az exével összejár dugni.. ráadásul most így 3évvel azután is a 13éveseknél van leragadva 26évesen.. pedig én is szerettem..:/ hülye voltam. mostmár tudom.

16/L

2011. febr. 12. 20:42
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
szia! figyelj, nagyon becsüld meg anyukádat, sajnos azt vettem észre, hogy elég sok szülő nem figyel eléggé a gyerekére, csak jót akar, sokkal több az élettapasztalata és a tudása, na meg az emberismerete,mint neked.Szeret téged és félt, hallgass rá!Nem normális, hogy egy 22 éves, 14 éves kislányokra hajt, őket könnyebb megkapni, mert naívabbak.Lehet úgy érzed, ő életed értelme, de ez nagy valószínűséggel meg fog változni, gyerek vagy még, fiatal.Figyelj, ha annyira pasizni akarsz kislányként, akkor keress a korosztályodból, de ne akarj egy 22 évestől semmit mert, megbánhatod, nagyon megsérülhetsz.
2011. febr. 12. 21:00
 18/21 anonim ***** válasza:
Minden második tini depressziós, öngyilkos akar lenni, utálja a szüleit mert azok hülyék, ebből kifolyólag könnyen befolyásolható, érzelmileg labilis, ez életkori sajátosság. Az a felnőtt férfi meg, aki 14 évesre hajt, az nem normális. Anyukádnak igaza van, én sem engedném, felejtsd el ezt a fiút, mert jól kihasznál aztán megnézheted magad. Gondolom így is etet a süket dumáival, mivel a te szemedben ő az életed nagy megmentője. gyerek vagy még, foglalkozz a korodnak megfelelő dolgokkal, ne felnőtt férfiakkal.
2011. febr. 12. 21:07
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

az én 22 éves fiú ismerőseim, barátaim szóba nem állnak 14 éves kislányokkal max a hogy vagy szintjén.

bocs, de tényleg nem normális a srác. persze, te azt hiszed mennyire érett vagy, mert leállt veled ez a retardált. ha épeszű lenne, akkor minimum, hogy 18 alatt nem kezdene senkivel.

egyébként 14 évesen mondd már el, h mi vitt rá az öngyilkosságra?

2011. febr. 12. 21:41
 20/21 anonim ***** válasza:

Nekem van olyan 22 éves ismerősöm, aki szóba áll 14 évesekkel...és nem azért, mert a saját korosztályában nem talál nőt, nagy nőcsábász... csak éppen valamiféle perverzióból kifolyólag az érintetlen 14 éves, könnyen becsapható kislányok vonzzák, akik elhiszik, hogy addig a pár hónapig, amíg a nagy szerelmest játssza, hűségesen várakozik rájuk... aztán meglepődnek, amikor rá 1-2 hétre dobva vannak.

Mielőtt engem minősítenétek a kedves ismerősöm viselkedése alapján, szeretném tisztázni, hogy nem barátom, nem haverom, csupán ismerem, nem ilyenekkel van tele a baráti köröm, sőt...

2011. febr. 12. 22:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!