Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Negyven évesen, hogyan kell...

Negyven évesen, hogyan kell randizni?

Figyelt kérdés

Negyven vagyok. holnap készülök randizni egy szintén negyvenes nővel. nem igazán ismerem, csak e-mailezünk egy hete. egy kávézóban fogunk találkozni. hogy állítsak be? érjek oda hamarabb, vagy inkább pontos időre? Virágot vigyek? vagy bonbont?

tudom, hogy totál hülyeség ilyesmit kérdezni, de húsz éve nem randiztam... és borzasztóan izgulok... :)

adjatok tanácsot! köszi előre is. ;)

2011. febr. 10. 20:08
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

szia,

sajnos rosszul sült el... :(

végül is vittem bonbont és virágot is. úgy gondoltam, abból nem lehet baj. egy csinos kis ajándék táskába tökéletesen be is fért.

De nem jött el a nő... :(

Így kikulloghattam a kávézóból az ajándék táskámmal együtt... :( Megalázó volt...

de mindegy, talán jobb is így... :(

2011. febr. 13. 17:33
 12/13 A kérdező kommentje:

de mindannyitoknak hálás vagyok a segítségért, és a sok jó ötletért! :)

Köszönöm nektek! :)

2011. febr. 13. 17:34
 13/13 anonim ***** válasza:

Szerintem a netes keresgélést ne add fel. Nekem több ismerösöm is van akik így találtak egymásra.

Az egyik párnál a nö volt 38 mikor neten megismerkedtek a srác meg csak 33. Már kb 5 éve házasok. Ráadásul elég messze is laktak egymástól de hamar megoldották ezt a problémát.

2011. febr. 13. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!