Volt már olyan, hogy anyósotok, vagy apósotok véletlenül meglátott benneteket meztelenül?
én irtam hogy bejött leendő anyós mikor zuhanyoztam
zuhanyozzak ruhában? arról nem tehetek hogy belülről nem zárható...ő meg tudta hogy zuhanyzok,előtte 2 perccel ő adta kezembe a törölközőt:D
Anyós nem zavar,elvégre ő is nő,láttam már én is őt. Após meg egyszer látott tangában,mikor öltöztem át. Egy bocsi,és kiment a szobából...felnőtt embereknél,szerintem egy egyszerű bocsánatkérés,és viszlát..Nyilván nem direkt kukkolják gyermekük választottját..
Ok,nekem egy kicsit más,mert nem meztelenül,hanem bugyiban láttak,na de akkoris..
Igen. A most már apósjelöltem a kapcsolatunk legelején, még be sem mutattuk egymást a szüleinek. A kedvesem elfelejtette bezárni a lakása ajtaját és elfelejtette, hogy aznap érkezik az apja, az ajtóból pedig premierplánban be lehet látni az üveges ajtón a hálóba. Épp szex után pihentünk, mikor hallottuk, hogy valaki benyit. A barátom a másodperc töredéke alatt rám dobta a takarót, de az apukája mindent látott.Gyors felkapott egy nadrágot és még a szoba eldugott csücskébe slisszoltam és felöltöztem.
Utána kimentem, mintha mi sem történt volna és bemutatkoztam. Ő jobban zavarban volt, mint én. Azóta az ajtó mindig zárva van...:)
hát én is többször voltam már a barátom szüleivel nyaralni és pizsamában is láttak már. szerintem nem gáz. én is láttam már őket pizsiben, sőt anyukáját már bugyiban is láttam, meg én is öltöztem már át előtte melltartóban meg hasonlók. nem hiszem hogy ez olyan nagy ördöngősség lenne ez. nem azt skubizzák h milyen testem van meg én sem azt nézem. kit érdekel? :D
L
Sem anyósom sem apósom nem látott még meztelenül, erre figyelek. Egyszer látták a meztelen hasamat: 8 hónapos terhesen kértek meg rá, hogy ha nincs ellenemre, mutassam meg. Kicsit kellemetlen volt, dehát első unoka, úgy voltam vele, hogy legyen. Érdekes, hogy apósom végül nem is nézett oda :) Azt viszont már semmilyen körülmények között nem engedtem, hogy lássák a szoptatást - szerencsére megértették, nem volt belőle gond.
Anya már látta a férjemet alsógatyában meg félmeztelen. Én még csak anyósomat láttam egyszer fehérneműben - mikor mentőt kellett hívni hozzá, én segítettem öltöztetni (2 fia van, előttük nem akart így mutatkozni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!