Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt már olyan, hogy anyósotok...

Volt már olyan, hogy anyósotok, vagy apósotok véletlenül meglátott benneteket meztelenül?

Figyelt kérdés
Hogy reagáltatok?
2011. febr. 10. 17:54
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

én irtam hogy bejött leendő anyós mikor zuhanyoztam

zuhanyozzak ruhában? arról nem tehetek hogy belülről nem zárható...ő meg tudta hogy zuhanyzok,előtte 2 perccel ő adta kezembe a törölközőt:D

2011. febr. 10. 19:02
 12/21 anonim ***** válasza:
47%
Rád pont nem értettem, elfelejtettem odaírni, hogy kivéve ezt az esetet. :) de leírtam, hogy én azt nem fogom fel, mikor a házban rohangál pucéran az illető. Ha rád nyitnak, az megint más.
2011. febr. 10. 19:04
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Anyós nem zavar,elvégre ő is nő,láttam már én is őt. Após meg egyszer látott tangában,mikor öltöztem át. Egy bocsi,és kiment a szobából...felnőtt embereknél,szerintem egy egyszerű bocsánatkérés,és viszlát..Nyilván nem direkt kukkolják gyermekük választottját..

Ok,nekem egy kicsit más,mert nem meztelenül,hanem bugyiban láttak,na de akkoris..

2011. febr. 11. 13:34
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Igen. A most már apósjelöltem a kapcsolatunk legelején, még be sem mutattuk egymást a szüleinek. A kedvesem elfelejtette bezárni a lakása ajtaját és elfelejtette, hogy aznap érkezik az apja, az ajtóból pedig premierplánban be lehet látni az üveges ajtón a hálóba. Épp szex után pihentünk, mikor hallottuk, hogy valaki benyit. A barátom a másodperc töredéke alatt rám dobta a takarót, de az apukája mindent látott.Gyors felkapott egy nadrágot és még a szoba eldugott csücskébe slisszoltam és felöltöztem.

Utána kimentem, mintha mi sem történt volna és bemutatkoztam. Ő jobban zavarban volt, mint én. Azóta az ajtó mindig zárva van...:)

2011. febr. 11. 13:36
 15/21 anonim ***** válasza:
Van egy ismerős házaspár, együtt járnak nyaralni, a fiatalokkal, és ott a menyük rendszeresen nudizik előttük.Egyszer kérdeztem a nőtől, hogy nem zavar, hogy a menyed csupaszkodik előttetek, azt mondta, hogy már megszokták.
2011. febr. 22. 11:35
 16/21 anonim ***** válasza:

hát én is többször voltam már a barátom szüleivel nyaralni és pizsamában is láttak már. szerintem nem gáz. én is láttam már őket pizsiben, sőt anyukáját már bugyiban is láttam, meg én is öltöztem már át előtte melltartóban meg hasonlók. nem hiszem hogy ez olyan nagy ördöngősség lenne ez. nem azt skubizzák h milyen testem van meg én sem azt nézem. kit érdekel? :D

L

2011. febr. 22. 12:02
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Sem anyósom sem apósom nem látott még meztelenül, erre figyelek. Egyszer látták a meztelen hasamat: 8 hónapos terhesen kértek meg rá, hogy ha nincs ellenemre, mutassam meg. Kicsit kellemetlen volt, dehát első unoka, úgy voltam vele, hogy legyen. Érdekes, hogy apósom végül nem is nézett oda :) Azt viszont már semmilyen körülmények között nem engedtem, hogy lássák a szoptatást - szerencsére megértették, nem volt belőle gond.

Anya már látta a férjemet alsógatyában meg félmeztelen. Én még csak anyósomat láttam egyszer fehérneműben - mikor mentőt kellett hívni hozzá, én segítettem öltöztetni (2 fia van, előttük nem akart így mutatkozni).

2011. febr. 22. 12:13
 18/21 anonim ***** válasza:
Korábban jött haza a szokásosnál a barátnőm anyja a munkából, de nem hallottuk amikor bejött a lakásba. Éppen szeretkeztünk. Miután elment a szobánk ajtaja elött enyhe köhögcséléssel jelzett. Abban a pillanatban nagyon cikinek éreztem, azóta jókat röhögök az egészen.
2011. febr. 22. 13:12
 19/21 anonim ***** válasza:
Apósom igen, de ez speciális eset, mert ő orvos. :) És olyan rohadt beteg voltam, hogy nem volt erőm szégyellni magam.
2011. febr. 22. 13:52
 20/21 anonim ***** válasza:
Nálunk a dédije kukolt szex közben...na ott pucér voltam. És rendesen meg is szólt érte...
2011. febr. 22. 16:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!