Most hogy magyarázzam el anyáéknak? :o
Az a helyzet,hogy leszoktunk feküdni a barátommal,de védekezünk.Ezt anyáéknak nem mondtam el (ezt még most sem bánom),de múltkor szóltam apának,hogy vegye ki az egyik táskámból a pénztárcámat,de kiderült,hogy volt benne egy óvszer,amit apa megtalált :S
Ezután tök nagy balhé volt itthon,volt a szokásos "mi nem ezt vártuk tőled" duma meg hasonlók.
Hogy mondjam el nekik,hogy én szeretem a srácot és nem csak egy kaland?
16 L
nem tudom mennyi ideje vagytok együtt a barátoddal,de feltételezem ,hogy már annyi ideje,hogy a fiúd kiállta az idő próbáját melletted és a szüleid is látják,hogy nem hagyott el az első alkalom után hanem még mindig veled van és ez is bizonyítja,hogy mennyire szeret.a szüleidnek biztos nehéz elfogadni h nem vagy már kislány,de mond meg nekik h nem csináltál te semmi rosszat:nem iszol,drogozol egyszerűen csak szerelemes vagy.Ez ,,nem várták tőled"?az meg h nem szóltál nekik,csak arra utal h féltél a reakciójuktól,mert tudtad h nem örülnének neki,ez meg maradjon az ő problémájuk!!
Élvezd az életet és szard le azt aki nem ezt kívánja!
Sok boldogságot!:-D
Szerintem ez a balhé csak a kezdeti sokkhatás számlájára írható. Nehéz elfogadni, ha az ember kicsi lánya felnő. De azt nekik is díjazniuk kell, hogy felelősséggel gondolkodsz, és védekeztek. Nyugodtan beszélj velük erről a kérdésről. Ha kicsit lehiggadnak, még örülni is fognak, hogy megbízol bennük.
Nekem ebből a korosztályból fiam van, most 17 éves. Amikor barátnője lett, vettünk neki egy csomag óvszert, mert hát ennyi idősen ciki megvenni és kiokosítottuk a védekezésről. Elmondtuk azt is, hogy nem kötelező azonnal felhasználnia, de legyen nála mindig, ha úgy alakul. Szerintem a szülő részéről meg ez a felelősségteljes hozzáállás.
Egyetértek utolsó!
Nagymamám mikor az akkori (mostmár ex) barátommal)lefeküdtem, 20 éves voltam. És mikor megtudta, elmondott mindenféle gyalázatosnak, hogy ez milyen már...
Néha most is mondja, pedig a mostanival 3 éve vagyunk együtt,hogy nehogy terhes legyek...
26L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!