Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez már a kapcsolat vége? Csak...

Ez már a kapcsolat vége? Csak az én pasim ilyen?

Figyelt kérdés

Több mint 4 éve együtt vagyunk, ma kicsit felháborodva mondtam neki (nem személyesen) hogy ő is kereshetne engem, mert mindig én hívom őt. Kicsit még morogtam neki 1,2 dolog miatt és erre azt volt a válasza hogy az a megoldás ha csökenti a találkozásaink számát...

Mostanában kb 2 naponta tudtunk találkozni, amúgy heti 2szer szoktunk kb. Szerinte sok volt nekem, ezért hiányzik is mert hozzászoktam, így visszaállunk a kevés talira.

Normális ez? Nagyon kiakadtam... :'(

22l

2011. febr. 8. 23:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szerintem ha ennyire nem kíváncsi rád, addig pasizz be:D
2011. febr. 9. 11:18
 12/14 anonim ***** válasza:

4 éve vagyunk együtt, de sülvefőve együtt vagyunk...és eddig KIZÁRÓLAG vizsgák, dolgozat...stb elött mondta, hogy ne találkozzunk, de még akkor is minden nap msn/fb/telefon.

21L

2011. febr. 10. 19:52
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

4 év után nem normális ez, szerintem. Kezdő kis kapcsolatban érthető, ha a másik félnek kell időt adni. 4 év után nem lehetne idegen gondolat az összeköltözés (az egy dolog, hogy elérhető-e. De ha már eleve a vágy sincs meg a felekben, vagy egyik félben, hogy többet lehessen a kedvesével, hogy mindennap lássa, az gond.

Írod, hogy abból volt a vita, hogy szerinted ő nem hív. Ez is azt mutatja, hogy próbál lekoptatni, a terhére vagy. Lehet valami problémája az életében? Vagy jó ideje ilyen már? Szerintem elmúlt a szerelem, ő távolodna, te pedig ragaszkodsz hozzá. Ennyi idő után rég tudnia kéne, mit akar.

Állítsd válaszút elé és ne raboljátok egymás idejét. Vannak ilyen kapcsolatok, ismerek egy lányt, 25 éves, 10 éve van a párjával és se összeköltözés, se semmi. Halasztgatják, meg minden. Az ilyen kapcsolatokat már csak a megszokás tart össze, nem fogják egymás mellett leélni az életüket, tudják is, csak talán a másiktól várják, hogy kimondja. Talán a Te párod is így van vele... Ülj le vele és beszéljetek. Sok minden ki fog derülni.

2011. febr. 10. 20:09
 14/14 anonim ***** válasza:

Nem,szerintem ez nem a normális reakció.

Alapból,ennyi idősen-már nem vagy gyerek,tini-1-2 év után összeköltözés,esetleg eljegyzés a normális,nem két naponta tali.

2011. febr. 10. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!