Lehet egy Édesanya ennyire hímsoviniszta?
Anyukám hihetetlen... 3 gyerek van családban, Én-15, egy évvel idősebb, és egy egy évvel fiatalabb fiútestérem. Semmit nem csinálnak, én kell takarítsam a szobájukat, nekem kell vasalnom rájuk, szólni reggel hogy ne hagyják itthon az uzsit, stb. Havi 7-7ezer forint zsebpénzt kapnak, én nem kapok, mert "lány vagyok, nekem nincs szükségem rá" de van!! Normális ez? Minden nap 3x elmondja, hogy a nő arra való, hogy kiszolgálja az Urát!, erre nevel engem.
Apukánk már nem él, nem láthatom hogy ő ezt hogy viselné, de nem hiszem el hogy 2011ben lenne még olyan férfi aki ennyire felmosórongyként kezelné a feleségét.
Nem ehet vele beszélni, hajthatatlan, nem enged az elveiből, végig se tudok mondani egy gondolatot anélkül hogy ne kiabálnának fentről a tesóim hogy vigyek nekik kajáát, rendetlenség van a szobájukban, stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!