Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak itt olyan anyukák,...

Vannak itt olyan anyukák, akiknek megrendült a gyerek érkezése után a hit és a bizalom férjeitek/párotok felé?

Figyelt kérdés

Azt hiszi hogy annyi mindent tesz a kapcsolatért! Alapvető dologat nem tudok tőle elvárni, és mikor megemlitem neki hatalmas vita kerekedik, és még ő vágja a fejemhez hogy én nem csinálok egész nap semmit! Elmegyek egyszer a bnőmhöz, heti szinten. Ő meg egész nap megy, (olyan munkája van amivel emberekkel lehet, beszélgethet, teljesen kötetlen, és még utána is megy, mert adminisztrálni kell) és tőlem elvárja hogy én meg sehova! olyan dolgokat vág a fejemhez annyira fáj...! A sex sem jó, és egyre jobban ugy gondolom hogy a barátom is veszitem el. Megrendült a hitem. Eddig ugy gondoltam ha elmennék és visszahivna akkor vissza is jönnék, de most már nem tudom hogy visszajönnék e!

Most is kint alszik a konyhába, mert felmertem ébreszteni hogy meg kell ágyazni! Füredni nem tudok elmenni mert a gyerek sir ő meg alszik és nem kell fel hozzá. Ma azért borult ki a bili mert megkértem mig fent volt hogy figylejen rá egy kicsit had mehessek, majd ő is fog tudni utána. És rámförmedt hogy leszar mindent nem figyel rá, egész nap semmit nem csinálok...stb! Olyan műbalhét csapott...! Annyira elegem van, nem tudom mit csináljak??? Gyerekkel tünjek el? Ez megoldás? Állandóan elmenekülni? hiába beszélek vele, mintha a falnak magyaráznék! :(

2011. febr. 7. 23:16
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező! Ilyen pici baba még nagyon jól érzi magát, ha magadra kötöd hordozókendőben, és úgy házimunkát is tudsz csinálni. Talán akkor kevésbé leszel kimerült. Nekem bevált. Takarítás közben énekeltem neki, és ez mindkettőnket feldobott. Szívből kívánom, hogy sikerüljön rendezni a problémát a férjeddel!
2011. febr. 8. 08:42
 12/18 anonim ***** válasza:
Én nem, hogy mi tart titeket egy ilyen házasságban.Belegondoltatok, hogy ha most ez van, akkor mi lesz 10 év múlva???
2011. febr. 8. 09:44
 13/18 anonim ***** válasza:
Ebben a házasságban semmi különös nincs. Az anyuka még rutintalan, úgy gondolja, hogy a gyereknek 100% figyelem kell a nap minden másodpercében, plusz mag akar felelni a háztartás minden más kihívásának, ami önmagában is elég nehéz. Az apuka meg egy kicsit jobban tesz rá a dolgokra, mint ahogy normális lenne. Nem nagyon, csak egy kicsit. Ha egy kicsit többet segítene, biztos jobb lenne a helyzet, de ezt ő nem fogja fel. Röhögök azokon, akik azt mondják, hogy válj el. Miért? Egy másik pasi mellett, aki nem az apja a gyereknek, jobb lesz. Az többet fog tőrödni a gyerekkel? Ugyan. Valamiért hozzámentél ehhez a lusta manuszhoz?
2011. febr. 8. 13:30
 14/18 anonim ***** válasza:
ez a ne válj el a gyerek miatt dolog nekem olyan érthetetlen... miért jobb a gyereknek egy boldogtalan házasságban? gondoljátok nem veszi észre, hogy gáz van?
2011. febr. 8. 17:40
 15/18 anonim ***** válasza:
Én nem azt írtam, hogy ne váljon el! Ha válni akar, úgyis megteszi! De egy másik férfi mitől lesz jobb apja annak a gyereknek? Többet fog vele foglalkozni? Jobban fogja szeretni? Ugyan már! A kérdező nem azt írta, hogy az apa veri őket, részeges, nem tőrödik velük, nincs mit enni, nem dolgozik stb. Mert ha ezt írta volna más lenne a helyzet. Abból, hogy a munkáján kívül otthon nem akar semmit csinálni, nem következik az, hogy nem szereti a feleségét és a gyerekét! Az is lehet, hogy annyit keres, hogy simán jólétet biztosít a családjának. Ezért úgy érzi, hogy ő megtette a magáét, otthon már nem akar sikálni. Van ilyen. Gondolod, hogy egy másik férfi jobban fogja szeretni a gyereket, mint a saját apja (aki nem tetű, mert nem alkoholista, nem agresszív stb.). Hát ha így érzi a nő, akkor váljon. Egy 4 hónapos kicsivel. Nyilván utána boldog lesz! Ja, a szex már nem jó. Ebből arra lehet következtetni, hogy valamikor jó volt. Ha valamikor jó volt, akkor semmi nem zárja ki, hogy újra jó legyen. Meg kell beszélni a problémákat, meg kell oldani! Persze lehet válni is, csak az nem fogja megoldani a problémáját! Attól még ugyanúgy fog a kérdező takarítani, mosni, főzni, mosogatni, gyereket nevelni, tisztába tenni, etetni, ápolni stb. Csak nem lesz, aki az anyagi hátteret biztosítja. Vagy igen, ha egy jó ügyvédet talál, és leveszi a férjét egy életre! Persze, meg lehet tenni azt is, miért ne...a válás majd mindent megold.
2011. febr. 9. 14:10
 16/18 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetem, hogy azóta mi lett veletek?
2013. okt. 21. 10:43
 17/18 anonim ***** válasza:
Mi van Veletek?
2013. nov. 14. 10:00
 18/18 anonim ***** válasza:

Szia

Mi a helyzet azóta? Gondoltam rátok párszor. Javultatok valamit?

2014. febr. 26. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!