Vannak itt olyan anyukák, akiknek megrendült a gyerek érkezése után a hit és a bizalom férjeitek/párotok felé?
Azt hiszi hogy annyi mindent tesz a kapcsolatért! Alapvető dologat nem tudok tőle elvárni, és mikor megemlitem neki hatalmas vita kerekedik, és még ő vágja a fejemhez hogy én nem csinálok egész nap semmit! Elmegyek egyszer a bnőmhöz, heti szinten. Ő meg egész nap megy, (olyan munkája van amivel emberekkel lehet, beszélgethet, teljesen kötetlen, és még utána is megy, mert adminisztrálni kell) és tőlem elvárja hogy én meg sehova! olyan dolgokat vág a fejemhez annyira fáj...! A sex sem jó, és egyre jobban ugy gondolom hogy a barátom is veszitem el. Megrendült a hitem. Eddig ugy gondoltam ha elmennék és visszahivna akkor vissza is jönnék, de most már nem tudom hogy visszajönnék e!
Most is kint alszik a konyhába, mert felmertem ébreszteni hogy meg kell ágyazni! Füredni nem tudok elmenni mert a gyerek sir ő meg alszik és nem kell fel hozzá. Ma azért borult ki a bili mert megkértem mig fent volt hogy figylejen rá egy kicsit had mehessek, majd ő is fog tudni utána. És rámförmedt hogy leszar mindent nem figyel rá, egész nap semmit nem csinálok...stb! Olyan műbalhét csapott...! Annyira elegem van, nem tudom mit csináljak??? Gyerekkel tünjek el? Ez megoldás? Állandóan elmenekülni? hiába beszélek vele, mintha a falnak magyaráznék! :(
Szia
Mi a helyzet azóta? Gondoltam rátok párszor. Javultatok valamit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!