Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Pasik, titeket zavar egy...

Pasik, titeket zavar egy csajon plusz öt kiló?

Figyelt kérdés
Ez mind a hasamon és a csípőmön van, a fenekemre és a combomra nem hízok egyáltalán. De imádok enni, nem tudok lemondani róla. 20/L
2011. febr. 7. 20:37
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

akkor a kedves kérdező majd nem a legtöbb fiúval fog járni, hanem egy olyannal, aki nem pattog ilyen apróságokon.

hiszen a személyiségéhez az arcához képest 5 kiló az lepkefing.

tehát gondolom ha valakinek bejön, akkor az az 5 kiló már lényegtelen, ha valakinek nem jön be, akkor 10 kilóval könnyebben sem jönne be.

2011. febr. 7. 21:02
 12/21 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy írtatok, írhattok még. Amúgy 168 cm vagyok és 57 kg.
2011. febr. 7. 21:09
 13/21 anonim válasza:
49%

Akkor te nagyon hülye lehetsz, 168 cm-hez legalább 62 kilónak kéne lenned, inkább minuszban vagy bolond.....

Ha nem tetszik az alakod akkor edz és formásabb leszel, ne nyavajogj, ha akarsz valamit tegyél érte.

2011. febr. 7. 21:33
 14/21 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, azt javasolnám, hogy végezz még el pár osztályt, hogy megértsd a magyar szövegeket... :) Ugyanis én pont azt írtam, hogy nem fogok fogyózni mert szeretek enni. És csak egy szimpla kérdést tettem fel, hogy ez zavarja-e a pasikat... Egyébként meg tényleg van egy is hasam, nem csak én találtam ki, többen mondták.
2011. febr. 7. 21:58
 15/21 anonim ***** válasza:
egyáltalán nem
2011. febr. 7. 22:26
 16/21 anonim ***** válasza:

Én 169 centi vagyok reggel, és ha 55 kiló alá megyek, mindenki ajvékol körülöttem, hogy ez már tuti anorexia... bzitos, hogy nem az 52 kiló a "normál" súlyom, akkor gondolom, neked sem.

Hasra tényleg nem annyira szerencsés hízni, de cserében általában az ilyen testalkat nagyobb mellekkel is jár ;) nekem fordított bánatom van, felül semmi, ha hízok, mindent fenékre. Minden fiúnak más jön be.

2011. febr. 8. 00:13
 17/21 anonim ***** válasza:

20.58-nál a pont.

Kérdező, a paramétereid alapján nincs is felesleged. Én 164 cm vagyok és 63 kg, és még így is azt mondják, hogy jól nézek ki. Pont 5 kg jött rám, előtte 58 voltam (betegség, diéták, gyógyszerek miatt ingadozik a súlyom) és hogy az előzőekre is reagáljak, a hasamra is jutott belőle. A barátom ugyanúgy szeret, kíván, nem bánja a súlygyarapodást. Neki is van egy nagyon pici fölösleg :D Azt szoktuk viccesen mondani egymásnak, hogy amíg ruhában nem látszik, addig hízhatsz :D

2011. febr. 8. 01:02
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Azokat a pasikat, akik szeretnek enni, és lusták fogyózni, eddzeni mint te, azokat nem.

Viszont azt te se gondolod komolyan, hogy az olyan srácok , akik heti 4 szer kondiznak, kardióznak hogy kockahasuk legyen azokat ne zavarja.

Tehát hogyha olyanokkal kezdesz, akiknek az saját magukkal szembe támasztott igényessége olyan mint a tiéd, akkor sok sikered lesz

2011. febr. 8. 11:05
 19/21 anonim ***** válasza:
Utolsónál a pont!
2011. febr. 8. 12:16
 20/21 anonim ***** válasza:
Igen,mondjuk ebben lehet valami, de engem pl.idegesítene az ilyen férfitípus. (Mármint aki túlzásba viszi a kondizást és a külseje miatti aggódást.) Persze az sem tetszik, ha valakik csak mert 4-5 éve együtt vannak, és biztos a kapcsolat, elhíznak, tényleg feltűnően, 15-20-3látszik, hogy mert nem vigyáztak magukra. De az a lényeg, hogy a zsák a foltját találja meg.
2011. febr. 8. 12:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!