Miért vagyunk szerelmesek a híres emberekbe? Tudom, hogy nem mindenki, de sokan vannak, akik igen. Miért? Hogy lehet, ha nem is ismered? Van, aki találkozott, esetleg kapcsolatba is került a kedvencével?
Szia! Én ugyan soha életemben nem voltam szerelmes semmilyen hírességbe, de voltak elképzeléseim, hogy ki az aki bejön. Természetesen csak külsőleg, mivel a bensőjét nem ismerem. El tudtam volna képzelni vele, hogy összegyűrjem a lepedőt, sőt voltak vele kapcsolatban 18-as karikás álmaim is :) Aztán láttam róla a neten egy felvételt, ami eléggé kiábrándított. Sőt nyáron is cikkeztek róla egy elég komoly ügyben.
Már abszolút nem tetszik. Szerintem anno, csak egy ideált kerestem. Szerencsére azóta megtaláltam a saját páromat, már nincs szükség ideálra, mert itt van Ő nekem. (Zárójelben megjegyzem, hogy igazából a külső jegyei, magasság, haj, csibészes vigyor hajaz a kamaszkori álmaim színészére :)
Én is voltam már "szerelmes" híres emberbe kamaszkoromban, de ezek mind csak kamaszos fellángolások, aki ezen a határon túlmegy, annál legtöbbször nagy gondok vannak. Néha szoktam gondolkodni, hogy miért, és ilyenek jutnak eszembe:
-a lányok gyakran gyerekesnek, hülyének tartják a korukbeli srácokat, egy fokkal érettebb, felnőttesebb pasira vágynak
-egy embert, akit csak részlegesen ismerhetnek (főleg média, menedzserek által erősen manipulált hírekből, tv-adásokból stb.) olyan tulajdonságokkal ruházhatnak fel, amikkel akarnak... tökéletesnek látják őket, mert többnyire a sztárok jó oldalát mutatják be
-külső (nem is csoda, ha mindig agyonphotoshopolva, jó megvilágításban, adott esetben sminkelve látják őket)
-hírnév, pénz, álomélet képe, híres haverok (akiket szintén imád a rajongó tini)... beleéli magát egy ilyen modern Hamupipőke-sztoriba
-ha vki nagyon romantikus lelkű, inkább vonzódik a művészlelkű emberkékhez (színész, zenész) (aki meg sportosabb, annak meg egy sportoló az ász, akire fel tud nézni)
Az tévedés, hogy csak a tinik bomlanak a sztárokért!!
Az otthonülő, "szappanopera-függő" kismamák és nagymamák,
éppen úgy odavannak az aktuális hősszerelmesért!
Bármikor karjaiba omolnának Don Padrafosn@k...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!