Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért vagyunk szerelmesek a...

Miért vagyunk szerelmesek a híres emberekbe? Tudom, hogy nem mindenki, de sokan vannak, akik igen. Miért? Hogy lehet, ha nem is ismered? Van, aki találkozott, esetleg kapcsolatba is került a kedvencével?

Figyelt kérdés
2011. febr. 6. 21:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Szia! Én ugyan soha életemben nem voltam szerelmes semmilyen hírességbe, de voltak elképzeléseim, hogy ki az aki bejön. Természetesen csak külsőleg, mivel a bensőjét nem ismerem. El tudtam volna képzelni vele, hogy összegyűrjem a lepedőt, sőt voltak vele kapcsolatban 18-as karikás álmaim is :) Aztán láttam róla a neten egy felvételt, ami eléggé kiábrándított. Sőt nyáron is cikkeztek róla egy elég komoly ügyben.

Már abszolút nem tetszik. Szerintem anno, csak egy ideált kerestem. Szerencsére azóta megtaláltam a saját páromat, már nincs szükség ideálra, mert itt van Ő nekem. (Zárójelben megjegyzem, hogy igazából a külső jegyei, magasság, haj, csibészes vigyor hajaz a kamaszkori álmaim színészére :)

2011. febr. 8. 20:45
 12/15 anonim ***** válasza:

Én is voltam már "szerelmes" híres emberbe kamaszkoromban, de ezek mind csak kamaszos fellángolások, aki ezen a határon túlmegy, annál legtöbbször nagy gondok vannak. Néha szoktam gondolkodni, hogy miért, és ilyenek jutnak eszembe:

-a lányok gyakran gyerekesnek, hülyének tartják a korukbeli srácokat, egy fokkal érettebb, felnőttesebb pasira vágynak

-egy embert, akit csak részlegesen ismerhetnek (főleg média, menedzserek által erősen manipulált hírekből, tv-adásokból stb.) olyan tulajdonságokkal ruházhatnak fel, amikkel akarnak... tökéletesnek látják őket, mert többnyire a sztárok jó oldalát mutatják be

-külső (nem is csoda, ha mindig agyonphotoshopolva, jó megvilágításban, adott esetben sminkelve látják őket)

-hírnév, pénz, álomélet képe, híres haverok (akiket szintén imád a rajongó tini)... beleéli magát egy ilyen modern Hamupipőke-sztoriba

-ha vki nagyon romantikus lelkű, inkább vonzódik a művészlelkű emberkékhez (színész, zenész) (aki meg sportosabb, annak meg egy sportoló az ász, akire fel tud nézni)

2011. febr. 8. 21:45
 13/15 anonim ***** válasza:
Azért, mert elérhetetlenek, így szabadon idealizálhatók, bármit beléjük lehet vetíteni és mivel nincs valós,mindennapi kapcsolat,nemigen fognak kiábrándítani sem. Ez olyan,mint Amerikában a börtönszerelem. Nincs veled, de nem is hagyja szét a büdös zokniját.
2011. febr. 8. 23:21
 14/15 anonim ***** válasza:

Az tévedés, hogy csak a tinik bomlanak a sztárokért!!

Az otthonülő, "szappanopera-függő" kismamák és nagymamák,

éppen úgy odavannak az aktuális hősszerelmesért!

Bármikor karjaiba omolnának Don Padrafosn@k...

2011. febr. 8. 23:58
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Azért, mert náluk elég annyi, hogy pont úgy néznek ki, ahogy nekünk tetszenek. Nagy valószínűséggel úgysem fogunk velük soha találkozni, így a jellemüket sem ismerjük meg, szóval tök mindegy, milyen emberek valójában. De ez nem is szerelem, csak rajongás. Olyannak képzelheted el az illetőt, ahogy neked tetszik, és nem ér csalódás, hogy mégsem olyan. Pl. nekem nagyon tetszik Shane West, szerintem tök jó pasi, de lehet, hogy a valóságban mondjuk mindig szívja az orrát, vagy idegesítő viccei vannak, szóval talán tök idegesítő ember lenne a számomra. De ezt nem tudhatom, csak azt látom, hogy egy brutál jó pasi :D
2011. febr. 9. 08:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!