Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Irigyek lennétek annyira mint...

Irigyek lennétek annyira mint én? Mit tegyek az irigységemmel?

Figyelt kérdés

az egyetemre nem vettek fel (orvosi, s rettegek, hogy idén sem vesznek fel (külföld, nem MO)), így egy másik szakon kezdtem az egyetemen (utáltak a csoporttársaim , kiközösítettek és nagyon flegmák voltak velem), de otthagytam. Az összes barátom álmai szakmáját tanulja, beszámolóznak a sikeres vizsgákról, a jó közösségről, amibe kerültek, az új barátokról. Én pedig hallgatom őket, s ha nem gratulálok azonnal akkor már megsértődnek.Távkapcsolatban élek a barátommal , s a barátaim előttem nyalják-falják egymást a szerelmükkel , s ha egy napig nem látják egymást , akkor már a halál szélén vannak (nekem több hónapig kell kibírnom nélküle), s ha azt mondom ki lehet bírni, akkor lehurrognak .Szeretem őket, és szeretnék a sikereiknek örülni, de nem tudok az irigységem miatt, s ezért már alig találkozom velük. Van megoldás a viselkedésemre?

köszi

2011. febr. 6. 19:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

"De te is gondolkozz el magadról, mert te be sem akartál illeszkedni, én pedig igen. Tudod ez a különbség köztünk, de te is olyan szemét vagy,mint én."

Ezt miből szűrted le? :D Csak mert kíváncsi lennék, hogy hol vannak a kamerák, mert akkor tedd át más helyre, ugyanis rossz személyhez kapcsoltál a TV-den XD

2011. febr. 7. 19:45
 12/14 anonim ***** válasza:
Bőv. mibe nem akartam ÉN beilleszkedni??? Amúgy meg mivel nem írtad, hogy külföldi suliban, miért közösítettek ki, így mire gondolhat az ember??? :D Gondolkozz.
2011. febr. 7. 19:47
 13/14 A kérdező kommentje:
a közösségbe szívem! felejtesz? nem baj , és onnét szűrtem le, hogy Te is szemét vagy, mert elítélsz anélkül, hogy ismernél , kössz, ja szerintem szedj magne-B6-ot (vagy egyél banánt, abban is sok a Mg),jót tesz az idegeknek és segít, hogy ne olyanokon vezesd le az idegességet, akik nem ártottak neked semmit, gondolom nem csak én leszek akkor hálás
2011. febr. 8. 15:54
 14/14 A kérdező kommentje:
viszont az is lehet, hogy a pasihiány miatt vagy ilyen, hát csak sajnálni tudlak
2011. febr. 8. 15:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!