Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A férjem leüvöltötte a fejem...

A férjem leüvöltötte a fejem mert összevéreztem a lepedőt. Jogosan bánt? Nem számitottam még menzeszre csak jött egy adag barnázás ciklus 22 napján.

Figyelt kérdés
2011. febr. 6. 14:08
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%

Úristen milyen emberek vannak!!! Néhány válaszoló annyira sötét, hogy az már tényleg nem fokozható!!! Kívánom, hogy egyszer álmában eredjen el az orra vére, és a kedves párja undorral zavarja ki az ágyból!!!

Kedves Kérdező! Nem normális a férjed! Ez egy teljesen természetes dolog, és azt senki nem várhatja egy nőtől, hogy minden este tampont dugjon magába, hátha... A tisztasági betétes észlénynek meg üzenem, hogy ha valakinek megjön a menstruációja akkor egy tisztasági betét kb. annyit ér, mint egy lepkefing. Ugyanúgy átázik szegény nő! De, ha egy férfi ebből cirkuszt csinál, akkor tudom ajánlani, hogy költözzön össze egy másik pasival, vele nem fog előfordulni ilyen!!! Sötétség fejedelmei!!!

De tudok az ilyenért haragudni, ha valaki így megalázza a párját! Mikor én áztam el egyszer a férjem azt mondta ebből csak mi csinálunk ügyet, egy normális férfit ez nem zavar, hiszen ilyen előfordulhat. A mosógép meg arra van, hogy mosson.

2011. febr. 6. 15:10
 22/29 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit gusztustalan ami velem történt, de megtörtént.

Ettem egy piaci sütödében egy lángost ebédre, délutántól morgott a gymrom és éjjel arra ébredtem,hogy szó szerint teljesen váratlanul be.....( nem piros hanem barna volt). Hihetetlen volt, rohantam ki a wc-re és ott ültem órákig, mert folyt belőlem a cucc.

Szegény férjem felébredt, kitakarított szó nélkül, ágyat húzott, matracot sikált és aggódott, hogy ételmérgezést kaptam.

Azóta, ha néha szóba kerül, mosolygunk az eseten EGYÜTT. Néha viccesen megkérdezi ha lángosos előtt megyünk el, hogy kérsz egyet?

2011. febr. 6. 16:25
 23/29 anonim ***** válasza:
85%
Itt egyesek még mindíg nem értik a lényeget.ELŐBB JÖTT MEG A NŐNEK!HAHÓ!Eljutott a csökevényes agyatokig parasztok?Nem várt időben,hamarabb jött meg a havija.!
2011. febr. 6. 16:38
 24/29 anonim ***** válasza:
100%

küldd vissza a gimibe a bioszórára, mert láthatóan távol maradt, mikor a női dolgokról tanultak.

az én páromnak fel sem tűnik az ilyesmi, én mosom az ágyneműt, szóval az én dolgom.

ha neki lenne valami baja, ami miatt összepiszkolja az ágyat, akkor én sem csapnék balhét, mert az ilyen előfordulhat még a legjobb helyeken is :P

ilyen embernek ne szülj gyereket, mert ha ennyit nem képes megérteni, akkor még az is megeshet, hogy otthagy a 2 hetes gyerekkel!

2011. febr. 6. 16:39
 25/29 anonim ***** válasza:
100%

pfffff.nem jogosan bánt!Hagyd ott ahol van.

Igazán megérthetne.-.-"Nem tudom h. mit problémázik ezen ha te mosol (gondolom)

TALÁN akkor lenne valami joga megjegyzést tenni,ha ő mosna de így SEMMI!

2011. febr. 6. 16:47
 26/29 anonim ***** válasza:
100%

Az a legviccesebb,hogy ha annyira finnyás,akkor miért hozza fel ebédkor megint?!Neki meg sz@ros az alsógatyája! Ez az ember nem szeret.

Én ha szeretem a páromat,akkor még a sz@rt is kikaparom alóla.Mi lesz ha öregek lesztek,és szükséged lesz a segítségére ne adj' Isten?

2011. febr. 6. 18:02
 27/29 anonim ***** válasza:
100%

Úúú. Hát nem irigyellek. És mi lesz ha netán szülsz majd és elfolyik a magzatvized? Akkor először ki kell takarítanod majd utána mehetsz szülni?

Milyen emberek vannak.

Persze van hogy nem számít rá az ember és hamarabb megjön vagy valami, velem is előfordult hogy éjjel sajnos átáztam, annyit mondtam a páromnak hogy kicsit emelje már meg magát hogy kivegyem a lepedőt, egy szót sem szólt.

Így is elég kellemetlen ez egy nőnek, nem hogyha még le is ordítják érte.

2011. febr. 6. 18:50
 28/29 anonim ***** válasza:
100%

Nem jogos !

Nem tudom egyébként milyen a férjed, de nagyon meggondolnám a gyerekvállalást vele. Mikor éjjel kezd behányni a pici, azt se tudjuk ketten, mihez nyúljunk először. Férjem az ágyát takarítja le a nagyját csapba, rakja be a mosást éjjel is míg a gyereket én fürösztöm . Hogy bírná ő ezt ? Ennek még szaga is van.

Meg büfentenek mindenhova.

Bocs ha nem épp a kérdésedre válaszoltam.

2011. febr. 6. 20:30
 29/29 anonim ***** válasza:
100%

én elgondolkodnék,hogy ennek a pasinak akarok-e gyereketszülni...

kis vérnél gusztustalanabb is lesz szülés környékén és utána,és nem biztos hogy egyedül fogod tudni takaritani magad és a baba után...

volt már ilyen nekem is,beteg voltam nagyon,mindenféle gyógyszert szedtem,ami belekavart a fogamzásgátlóba,kb fele időnél egyik éjjel arra ébredtem,hogy ömlik 8pedig amugy orvoshoz is menetem hogy miért anniyra kevés általában)...de mivel felkelni se birtam,páromat bökdöstem csak meg,hogy mi van.....szegénykém rosszul van a vértől,de hősiesen kicipelt a kádba,amibe engedett nekem vizet,áthúzott mindent amit összekentem,betette mosógépbe hogy ne száradjon bele,beinditotta,lesikált engem,segitett felöltözni,és visszacipelt...

a te férjed ezt megtenné?

addig gondolkodj,mig nem köt össze túl sokminden...

ne akarj te is egy olyan kérdést feltenni pár év múlva,hogy " a ti férjetek se segit semmit és undorodik a babától,mert kakis és büfizik?"

2011. febr. 7. 08:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!