Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A férjem leüvöltötte a fejem...

A férjem leüvöltötte a fejem mert összevéreztem a lepedőt. Jogosan bánt? Nem számitottam még menzeszre csak jött egy adag barnázás ciklus 22 napján.

Figyelt kérdés
2011. febr. 6. 14:08
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
95%

Nálam úszni szokott néha a lepedő, mert elég erős a vérzésem, és gyakran váratlanul tör rám...asszem már a Te férjed agyonütött volna:)

De mért is baj ez?? Ő a háziasszony a családban? Ő mossa?

Ilyen baleset bárkivel előfordulhat, sőt ha pici gyerek is van ő is bepisilhet véletlenül az ágyba, ha veletek alszik, akkor mi van? Elképzelni se tudom...

Jogtalanul bánt! Nem minősítem, mert kimoderálnának,igy képzelj olyan szavakat,amiket leírtam volna..

2011. febr. 6. 14:22
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
Én a matracunkat véreztem össze szülés után. A férjem pedig sikálta, és még sajnálgatott. Ilyen dolog miatt kiabálni? Egyszerűen egy ta.hó. Mindig ilyen másban is, vagy csak a vér akasztja ki?
2011. febr. 6. 14:23
 13/29 anonim ***** válasza:
90%

Gondoljon már bele, hogy egy nőnek ez milyen érzés?! Nem értem azokat, akik ezért üvöltöznek..Nem nőttek fel úgy néz ki. Nem tudom hogyan bírná egy hapsi minden hónapban a vérzést..

Természetesen nem volt jogos.

2011. febr. 6. 14:24
 14/29 anonim ***** válasza:
98%

Kerdezo,

Te ilyen ferjnek meg szulni is akarsz? Hat, ne haragudj, hadd ne mondjam.

2011. febr. 6. 14:27
 15/29 anonim ***** válasza:
90%
Mérget vehetsz rá, hogy téged nem szeret a férjed.
2011. febr. 6. 14:30
 16/29 anonim ***** válasza:
93%

Hát én sürgősen kioktatnám a női egészségügyi helyzetről...meg a biológiáról. Ritka nagy parasztot sikerült kifognod már bocsi.

Naná, hogy undorító, én is utálom, de ha egyszer nem akkor jön amikor várja az ember nem tud mit tenni. Ennyit az odafigyelésről...

Amúgy nekem az is előfordult még anno, hogy annyira sok volt, hogy a Niagara megirigyelhette volna. Deréktől térdig tiszta vér voltam 1-2 óra alatt. Akkor velem mit tett volna? Mert ha üvöltözni próbált volna azt hiszem a nagykéssel nézett volna szembe! Volt elég bajom nem egy öntelt töhötöm baromságait hallgatni.

Amúgy ha ennyire bunkó én elhagynám akármennyire is fáj. Pont amiatt, hogy mi lesz később ha várandós leszel...ha elfolyik a magzatvized az ágyban, ha a baba bepisil bekakil, és nem fogja meg a pelus. Akkor agyonveri szegénykét?!

Nálunk előfordult, hogy hajnali etetéskor a babám kakilt szopi közben. Gondoltam hagyom amíg befejezi majd gyors csere. Erre tolt még egy adagot és az kifolyt. Szóltam a mellettünk alvó férjemnek, aki egy jót röhögött majd gyorsan hozott alánktétet, hogy ne legyen olyan az egész ágy...utána cseréltünk mindent, beáztattam a cuccost, majd aludtunk tovább. A mai napig jókat nevetünk rajta.

Na de legalább nem mondhatom, kamasz korában hogy engem le se sz@r a gyerekem. :)

2011. febr. 6. 14:31
 17/29 anonim ***** válasza:
89%

"Én is undorítónak tartom.Egy nő erre figyeljen már oda!Vagy rádse bírnék nézni a férjed helyében, vagy okádnék a vécében, esetleg mindkettő.

Őt is meglehet érteni.Egyszerűen undorító."

Te nem vagy épeszű!!!Szerencsétlen azt se tudod miről beszélsz!!

2011. febr. 6. 14:33
 18/29 anonim ***** válasza:
96%
Nem jogosan. Ez bárkivel előfordulhat. 28L
2011. febr. 6. 14:36
 19/29 anonim ***** válasza:
88%

Tisztasági betét nem elég vérzés idején, rögtön átázik, nagyon vékony, szinte nem is tart nedvességet.

A férjed egy @lpári t@hó p@raszt.

Bár még egész fiatal vagyok (kár volt írnom, tudom.) ebből következik nincs többéves tapasztalatom, de fordult már elő baleset. Maximum 6 napig szokott tartani a vérzésem, 7. nap szeretkeztünk. Hát, még volt egy kevés vérzésem... Erre akkor derült fény, mikor láttuk, h véres az óvszer.. De! Nem csinált belőle problémát a párom. Sőt! Szóvá sem tette. Felesleges is lett volna. Látta őis, láttam énis. Hátakkor miről beszélünk ?!

2011. febr. 6. 14:40
 20/29 anonim ***** válasza:
100%

Egy férj vagyok.

Hajítsd ki a kollégát, én mondom, egy férfi!

Ha megbetegszel, és ne adj isten hánysz, akkor is segíteni kell, nem üvölteni.

Ha meg nem bírja a vért, és rosszul van, akkor menjen a wc - re és intézze el magányában.

Nem akarok tanácsot adni, de ha gyereketek születik - nekem 15 hónapos a kisfiam - akkor cifrább dolgok is jöhetnek, ment egy kis menzesvér. Nagyon gyorsan tisztázd ezt vele, mert a gyerekedet nagyon fogod szeretni, és őt is meg magadat is gyermekágyas állapotban nem fogod tudni megvédeni.

Többet nem írok, mert elönti a ........ az agyam!

2011. febr. 6. 15:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!