Ezek után, hogy bízzak meg még egyszer? Bennem van a hiba, genetikailag vagyok hibás? Vagy tényleg nem lehet férfiban bízni?
19 éves voltam, amikor elvesztettem a szüzességem - 3 hónapos ismeretség "együttjárás" után. A fiú idősebb volt pár évvel, nagyon értelmes és komoly volt, nem erőltetett semmit sem - OKKAL bíztam benne. Aztán miután megtörtént a dolog, többet nem keresett, hívásaimra nem válaszolt, köddé vált. Úgy éreztem magam, mint egy átvert b*szott hülye liba. Hónapokig magamat hibáztattam, hogy rossz voltam, nem tetszett neki a szex velem blablabla...
Életem második pasija 2 év után hagyott el, egy SMS-ben szakított. Annyit írt, hogy "ez nem fog menni" és azért még tett hozzá egy :( jelet. Ezután ő is abszolút eltűnt.
Utolsó, harmadik "párkapcsolatom" a héten ért véget. Azt hittem ő lesz az igazi, hogy most végre rátaláltam és megérte ez az előző két kudarc. Fél év után eljegyzett, közös lakást, családot, jövőt tervezgettünk, én direkt nem vállaltam el a megnyert külföldi ösztöndíjam, hogy együtt lehessünk, mert rettegtem, hogy a távolság összetörné a mesés kapcsolatunkat. A héten rajtakaptam a legjobb barátnőmmel a közös ágyunkban.
Sajnálattal olvastam a tapasztalataidat - másokkal is megesik hasonló, csak épp nem így egyszerre :(
A leírásból - bár hangsúlyozom, ezzel NEM hibáztatni akarlak, csak védekezési stratégiát ajánlok!!! - úgy tűnik, túlságosan önalárendelő vagy a kapcsolataidban.
Elkeserítő, hogy a külföldi ösztöndíjat nem vállaltad, és az is elkeserítő, hogy ő ezt hagyta. (Nekem is vannak tanulmányi ambícióim, a barátom mindig mondja, ha ez szóba kerül, hogy ne hagyjam ki a lehetőséget,ha adódik. Ez a szeretet jele, ha valaki azt nézi, Neked mi a jó.) Ugyanakkor két csalódás után megértem, hogy féltél az új kapcsolat elvesztésétől. De többet fel ne tégy megint mindent egy lapra,mert látod,mi lehet belőle. Legyen önértékelésed, ne még Te legyél hálás, hogy valaki jár Veled.
Másik, ahonnan nézheted, hogy Neked tiszta a lelkiismereted, Te mindent megtettél a kapcsolataidért és MÉG nem találtál olyan embert, aki ezt értékeli is. De ha találsz is: mást soha ne szeress jobban önmagadnál. És aki szeret, az ilyet nem is kér Tőled.
Még valami: csak úgy lerázni ne hagyd magad, igenis annak menj utána, hogy mi miért volt, szorítsd sarokba a pasit, valljon színt. Engem is próbáltak már sms-ben stb. "lekoptatni", csak hogy engem nem olyan könnyű, mert én addig nem vonulok vissza, amíg a VALÓDI okokat nem tudom. HIdd el, ez megnyugtatja az ember lelkét, könnyebb lezárni a dolgokat, ha tudod, mi miért van, meg ha azt is tudod, hogy a pasi nem úszta meg könnyen, beszélgetés nélkül, amit annyira utál a nagy többségük. :P
29/N
Hát te tényleg rendesen befürödtél mind a 3 palival..
Az, hogy háromszor nem jött össze, nem jelent semmit, az ember jó esetben csak 1(!) igazit talál (jó, van aki többször házasodik), előtte viszont számtalan jelöltet elfogyaszt, remélve hogy ő lesz az..
Hanem a mód, ahogyan történt, no az elég gerinctelen jellemre utal mind a 3 esetben. Nézd a jó oldalát: ezt a típust most már velejéig kiismerted, és a következő pasit az első intő jelnél elküldheted melegebb éghajlatokra, nem tékozolnád tovább rá az éveidet..
Egy jó tanács: SOHA ne add fel önmagad! A párod azért szeressen, aki vagy, ne azért, amit ő akar csinálni belőled.. Te okkal pályáztad meg azt a külföldi ösztöndíjat, el kellett volna fogadnod! Mellesleg a párod egy utolsó alak, hogy képes volt engedni, hogy lemondj róla..
Sok sikert, és ne félj, van még hal a tengerben!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!