Nem tudom kimutatni a szeretetemet, emiatt már többször volt probléma a párkapcsolataimban, van így ezzel még más is?
17:54
A belso felelem az oka. Amikor ebben a felelemben elsz, es igy viselkedsz, pontosan ezzel mergezed meg a kapcsolatodat, s aztan ugy fogod erezni, hogy kihasznaltak pl.
Figyelj a belso erzesekre, az oszinte erzesekre es elj e szerint. Add a szeretetet es aztan mar erezni fogod, hogy Te mit kapsz.
Amikor szeretnek oszinten, akkor amikor Te is igy erzel, akkor azt ne taszisd el, hanem fogad el es viszonozd azt az erzest.
Sokszor lehet hallani, hogy nem talaljak meg az igazit, de nem tudni, hogy valojaban miert is nem, hiszen nagyon sokszor elnek ugy, mint Te es felnek, de ezzel onmaguknak artanak es eppen azert, mert nem biznak meg a parjukban.
Onbizalom es hit! Hinned es biznod kell onmagadban es a parodban is.
Az én párom pl. más fiatal előtt nem tudja kimutatni, hogy mennyire szeret. Négyszemközt imád, dédelget, ahogy a közelben vannak mások, ami különösen bántó, ha nagyon szép lányok is vannak ott, én egyből levegőnek vagyok nézve. Ezt olyan szinten meguntam, hogy egyszer már eljutottam odáig, hogy megmondtam neki, ha szégyell engem, akkor hagyjuk a fenébe az egészet. Ilyenkor meg nem győz teperni, mert szeret, és nem szégyell, bla-bla-bla...
És én ebbe betegszem bele, hogy mi voltunk a tökéletes pár, mindenben olyan volt, amilyet kerestem, míg rá nem jöttem, hogy én csak a 4 fal közt vagyok neki felvállalható.
Lehet, hogy valami hülye gátlás, próbálom őt megérteni, ezért vagyunk még együtt, de az a szép, boldog lány, aki neki ragyogott, az már nincs többé. Se a ragyogás, se a szépség. Minden napom azzal telik el, hogy lelket verek magamba: ne add fel, szeret téged, csak kis hülye.
De rossz napjaimon azt gondolom, ha lenne egy gyönyörű lány, azt felvállalta volna.
Erre teljesen rá lehet menni.
Semmi mást nem kellett volna tennie, csak nem elengedni a kezem mások előtt és néha kifejezni egy kicsikét, más lány előtt, hogy mi összetartozunk. Nem lett volna olyan nehéz. Nem azt kértem, hogy agyba-főbe csókoljon mások előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!