Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg oda van értem, vagy...

Tényleg oda van értem, vagy csak nekem tűnik úgy?

Figyelt kérdés

Van egy srác(16 éves) aki már kb.7 éve a legjobb barátom és soha nem szerettem volna és nem is szeretném most sem,hogy több legyen mint barát.Fontos számomra,szeretek vele lenni,sok közös van bennünk.1 éve ,hogy észrevettem,hogy tetszem neki,de mikor rákérdeztem tagadta.3 nappal ezelőtt utalt rá(legalább is nekem úgy jött le),hogy szerelmes belém.Még aznap megmondtam neki,hogy van barátom,nagyon elkeseredett,kérdezni kezdett felőle,ideges és zavart volt.Nem tudom,mit gondoljak,már többször utalt rá,de nem vettem figyelelmbe.Nem akarom megbántani,de nem az esetem,mint pasi.Mit lehet tenni ilyen helyzetben?Még aludni sem tudok:/

17/L

2011. febr. 5. 03:41
 1/4 anonim ***** válasza:
Hat sajnos fajni fog neki akarmit is teszel, ha tenyleg igy erez, de oszintenek kell lenned. Nem szabad abban a hitben tartani, hogy van eselye, mert csak jobban fajna neki. Mondd meg, hogy egyszeruen nem tudsz ugy ra gondolni, de ez nem azt jelenti, hogy baratkent nem szereted. Ezt majd elfogadja, mert ez az erzes nem olyan dolog, amit iranyitani tudnal.
2011. febr. 5. 04:54
 2/4 anonim ***** válasza:
semmit nem kell csinálnod, amit lehetett megtettél. Tisztában van vele, hogy csak barátnak akarod, az egy dolog, hogy fáj neki. Majd el fog múlni, talál magának valakit előbb-utóbb és akkor mehet minden a megszokott módon, nem lesz reménytelen szerelmes beléd 20 éven át viszont barát maradni fog 20 év múlva is (csak ne legyél bunkó ha célozgat)
2011. febr. 5. 07:29
 3/4 anonim ***** válasza:
7 éve "legjobb barátod" és nem tudta, hogy van barátod?????
2011. febr. 5. 08:36
 4/4 A kérdező kommentje:
nem,mert nem tartottam fontosnak hogy elmondjam.ja és kb 1 honapja h van :)
2011. febr. 5. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!