Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 4 éves testvérem unatkozik...

4 éves testvérem unatkozik egyfolytában mit tegyek?

Figyelt kérdés
Mindig csak a tv-t nézi. Fogok neki íratni DVD-ket de ezen kívül mit tehetnék hogy ne a tv elött menjen el a gyerekkora.
2011. febr. 3. 16:29
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

11:58 elég fura felfogűosd van.

Nem azt irták itt,hogy gondozza nevelje a testvér... hanem,hogy játszanka EGYÜTT nagy különbség.

Kívánom,hogy neked ne lkegyen gyereked.

2011. febr. 6. 13:49
 22/24 anonim ***** válasza:

13:58 as

A család egy érzelmi kötelék, legalábbis jobb helyeken, nem pedig egy elvárásrendszert teljesítését felülvizsgáló szervezet, de sajnálom, hogy te egy érzelmileg sivár környezetben nőttél fel.

2011. febr. 6. 17:05
 23/24 anonim ***** válasza:
Egyrészt szerettél volna te olyan környezetben felnőni, mint én, másrészt hülyékkel nem vitatkozom. Csinálj annyi gyereket, amennyit akarsz, de foglalkozz is velük, ne a nagyobb gyerekekre kelljen hagyni a kisebbeket megfosztva ezáltal őket a saját életüktől.
2011. febr. 6. 18:49
 24/24 anonim ***** válasza:

11.58 . ajjajjjjjj .....

Kedves kérdező !

Persze nem neked kell felneveni, néha ha játszol vele szép testvérséget ki tudsz vele alakítani, és Ő is megértő lesz veled, mikor kéred, hogy hagyjon magadra.

Szüleid is játszanak vele, el lehet ezt osztani, és maga is játszon néha.

Gondolom írtak már példákat miket tudtok játszani

Az én 4 évesemnek a legjobb játék mikor én vagyok a boszorka, és meg kell egyem őt, egymás után többször is.

Kártyázhattok, szinezhettek, babázhattok, vagy autó azt sem tudom lány e vagy fiú. Gyurmázni lehet, ne várd el, hogy ügyes legyen, az ő kis szintjén, csak picit foglalkozz vele. Fárasztó gagyi tud lenni, de ha akarod, hogy tartalmas gyermekkora legyen, mert úgy tűnik, akkor áldozz rá kicsit az idődből.

Hajrá

2011. febr. 6. 20:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!