4 éves testvérem unatkozik egyfolytában mit tegyek?
11:58 elég fura felfogűosd van.
Nem azt irták itt,hogy gondozza nevelje a testvér... hanem,hogy játszanka EGYÜTT nagy különbség.
Kívánom,hogy neked ne lkegyen gyereked.
13:58 as
A család egy érzelmi kötelék, legalábbis jobb helyeken, nem pedig egy elvárásrendszert teljesítését felülvizsgáló szervezet, de sajnálom, hogy te egy érzelmileg sivár környezetben nőttél fel.
11.58 . ajjajjjjjj .....
Kedves kérdező !
Persze nem neked kell felneveni, néha ha játszol vele szép testvérséget ki tudsz vele alakítani, és Ő is megértő lesz veled, mikor kéred, hogy hagyjon magadra.
Szüleid is játszanak vele, el lehet ezt osztani, és maga is játszon néha.
Gondolom írtak már példákat miket tudtok játszani
Az én 4 évesemnek a legjobb játék mikor én vagyok a boszorka, és meg kell egyem őt, egymás után többször is.
Kártyázhattok, szinezhettek, babázhattok, vagy autó azt sem tudom lány e vagy fiú. Gyurmázni lehet, ne várd el, hogy ügyes legyen, az ő kis szintjén, csak picit foglalkozz vele. Fárasztó gagyi tud lenni, de ha akarod, hogy tartalmas gyermekkora legyen, mert úgy tűnik, akkor áldozz rá kicsit az idődből.
Hajrá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!