4 éves testvérem unatkozik egyfolytában mit tegyek?
Figyelt kérdés
Mindig csak a tv-t nézi. Fogok neki íratni DVD-ket de ezen kívül mit tehetnék hogy ne a tv elött menjen el a gyerekkora.2011. febr. 3. 16:29
11/24 anonim válasza:
Cseréld el egy x-boxra vagy playstationre. :D
12/24 anonim válasza:
Gondolom, a kérdező általános iskolás vagy gimis. Ha gimis, akkor főleg, hogy játsszon vele? De, majd leül a 4 éves tesójával játszani tanulás vagy barátozás helyett. A szüleinek kéne foglalkozniuk vele, nem a gyereküknek csinálták.
13/24 anonim válasza:
Nézegessetek képes könyveket, mesélj neki arról, amit lát.
14/24 anonim válasza:
Hiába pontozgattok, nekem van igazam. Játszanak vele a szülei, ne a gyerek tanulás helyett.
15/24 anonim válasza:
én is ilyen voltam úgy 18 éves koromig kb,főleg a nyári szünetek voltak nagyon unalmasak,szerintem járjatok sétálni,ha van időd
16/24 anonim válasza:
persze a szüleinek kellene leginább foglalkoznia vele, de ő a testvére az is számít ugyanúgy.
Legó, szinezés (baromira ki tud kapcsolni felnőtt embereket is jó móka) játszótér főleg most hogy szuper idő van.
17/24 anonim válasza:
Hülyeség, hogy a szülőknek kell foglalkoznia vele.
A testvéreknek nagyon fontos, hogy törődjenek egymással, különben viszálykodás lesz az egész együtt töltött idő.
Nyilván lesznek konfliktusok, de azok a testvérek akik több minőségi időt töltenek együtt, sokkal jobban kezelik ezeket.
Szerintem vegyél neki kifestőt, esetleg olvass neki mesét (Bár tudom, hogy ez nagyon fárasztó, de mindkettőtöket fejleszt.)
18/24 anonim válasza:
Miért olyan nehéz felfogni, hogyha tanul a nagyobbik gyerek, akkor nincs már annyi ideje, hogy azt a 4 évesre szentelje?
19/24 anonim válasza:
Nem nehéz felfogni, de ettől függetlenül neked miért nehéz felfogni, hogy a testvéri kötelék fontos? Neked miért nehéz felfogni, hogy a szülők is dolgoznak? Talán beszűkült a látóköröd?
20/24 anonim válasza:
És miért olyan nehéz felfogni, hogy attól, mert a szülők dolgoznak, még a gyereknek is vannak kötelezettségei és jogai is, amibe beletartozik, hogy tanuljon, de legyen saját élete is? Mindenki azt írta, hogy "foglalkozz vele te", mintha ez a gyerek kötelessége legyen, nem a szülőké elsősorban. 4 éves mellett ne dolgozzon az egyik szülő, ha már megcsinálta. Foglalkozzon vele ő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!