Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 4 éves testvérem unatkozik...

4 éves testvérem unatkozik egyfolytában mit tegyek?

Figyelt kérdés
Mindig csak a tv-t nézi. Fogok neki íratni DVD-ket de ezen kívül mit tehetnék hogy ne a tv elött menjen el a gyerekkora.
2011. febr. 3. 16:29
1 2 3
 11/24 anonim válasza:
21%
Cseréld el egy x-boxra vagy playstationre. :D
2011. febr. 3. 16:45
 12/24 anonim ***** válasza:
53%
Gondolom, a kérdező általános iskolás vagy gimis. Ha gimis, akkor főleg, hogy játsszon vele? De, majd leül a 4 éves tesójával játszani tanulás vagy barátozás helyett. A szüleinek kéne foglalkozniuk vele, nem a gyereküknek csinálták.
2011. febr. 3. 16:45
 13/24 anonim ***** válasza:
Nézegessetek képes könyveket, mesélj neki arról, amit lát.
2011. febr. 3. 16:49
 14/24 anonim ***** válasza:
51%
Hiába pontozgattok, nekem van igazam. Játszanak vele a szülei, ne a gyerek tanulás helyett.
2011. febr. 3. 18:40
 15/24 anonim ***** válasza:
én is ilyen voltam úgy 18 éves koromig kb,főleg a nyári szünetek voltak nagyon unalmasak,szerintem járjatok sétálni,ha van időd
2011. febr. 5. 15:56
 16/24 anonim ***** válasza:

persze a szüleinek kellene leginább foglalkoznia vele, de ő a testvére az is számít ugyanúgy.

Legó, szinezés (baromira ki tud kapcsolni felnőtt embereket is jó móka) játszótér főleg most hogy szuper idő van.

2011. febr. 5. 16:08
 17/24 anonim ***** válasza:
46%

Hülyeség, hogy a szülőknek kell foglalkoznia vele.

A testvéreknek nagyon fontos, hogy törődjenek egymással, különben viszálykodás lesz az egész együtt töltött idő.

Nyilván lesznek konfliktusok, de azok a testvérek akik több minőségi időt töltenek együtt, sokkal jobban kezelik ezeket.

Szerintem vegyél neki kifestőt, esetleg olvass neki mesét (Bár tudom, hogy ez nagyon fárasztó, de mindkettőtöket fejleszt.)

2011. febr. 5. 19:09
 18/24 anonim ***** válasza:
0%
Miért olyan nehéz felfogni, hogyha tanul a nagyobbik gyerek, akkor nincs már annyi ideje, hogy azt a 4 évesre szentelje?
2011. febr. 5. 23:19
 19/24 anonim ***** válasza:
Nem nehéz felfogni, de ettől függetlenül neked miért nehéz felfogni, hogy a testvéri kötelék fontos? Neked miért nehéz felfogni, hogy a szülők is dolgoznak? Talán beszűkült a látóköröd?
2011. febr. 6. 09:11
 20/24 anonim ***** válasza:
0%
És miért olyan nehéz felfogni, hogy attól, mert a szülők dolgoznak, még a gyereknek is vannak kötelezettségei és jogai is, amibe beletartozik, hogy tanuljon, de legyen saját élete is? Mindenki azt írta, hogy "foglalkozz vele te", mintha ez a gyerek kötelessége legyen, nem a szülőké elsősorban. 4 éves mellett ne dolgozzon az egyik szülő, ha már megcsinálta. Foglalkozzon vele ő.
2011. febr. 6. 11:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!