Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 14éves lány vagyok, és az a...

14éves lány vagyok, és az a nagy problémám, hogy fiús vagyok. és ez zavar, mivel tudnák "lányosabbá válni"?

Figyelt kérdés
2009. febr. 8. 00:28
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

ésakkor most ezen múlik minden?

egy rohatt kis helyesiráson?

:D

lényeg hogy értitek nem? vagy ha bajvan nemkell irni, egyébként köszönöm szépen(ezt remélem helyesen irtamle) a tanácsokat

2009. febr. 8. 17:30
 12/19 anonim ***** válasza:
szerintem majd kinövöd...ez az emo dolog amugyis egy tinihóbort, amiben a fiúk lányosak a lányok meg fiúsak... majd ahogy nő befele a fejed lágya az idővel párhuzamban, úgy fogsz meggyógyulni és nőiesedni :) az én időmben még minden tininek rocker korszaka volt (mint ma az emo) egy ideig...én is átestem ezen, jól esett megbotránkoztatni a szüleimet és a barátaikat... utána ahogy telt az idő és elkerültem gimibe, elkezdtem formálódni, jó lassan, de érettségire már teljesen nőies lettem, még szoknyát is felvettem nyáron, pedig az nálam eszméletlen nagy szó volt...mostanra pedig már teljesen kialakult a saját ízlésvilágom, ami nem a divatot követi, hanem a saját kényelmemet... tehát sportos,kényelmes ruhákat hordok, de azért mindenhol belecsempészek egy kis nőiességet, szexisséget...(20/L)
2009. febr. 9. 08:33
 13/19 anonim ***** válasza:

az emo-ban még a fiúk is lányosak, ez neked kedvez. Hordj szoknyát ékszert csinos cipőt, ez belefér. A körömlakk se baj ha nem töredezett, lehet vörös, vagy tehetsz bele strasszot. Legyél illatos és ápolt, mozogj kecsesen, ezt ellesheted egy idősebb csajtól. Egy kéz vagy lábtartás csodát tesz.(Otthon gyakorolják ám mások is)

Nézz a tévében csajos filmeket, mint a Szívek szállodája, és keress egy csajos csajt, aztán menj el vele plázázni, és fujkáljatok magatokra parfümöket, meg visongjatok, hogy "de édi ruci" nem kell hogy a barátnőd legyen, csak hogy ráérezz, azért el kell túlozni.

Kérjél ajándékba otthon néhány Funky fish cuccot, és vegyél csipkés bugyit, melltartót és nejlonharisnyát. mégjobb, ha necc. Aztán majd ráérzel. A melltartó mindenkinek dupla push up, csak letagadják. Ha nőnek fognak nézni, te is mindjárt csajosabbnak érzed magad.

[link]

[link]

[link] [link] &imgrefurl= [link]

2009. febr. 9. 13:53
 14/19 anonim ***** válasza:

[link]

nem tudom,ezt meg tudod -e nézni?

Mindenesetre ez a "csaj" 40 éves, jobbról a képen, összegyőjtötte a mocira valót a kis fizetéséből, aztán ha rátette a rántást a babra, meg átnézte a gyerekek leckéjét, aztán bőrbe öltözik, és felpattan a motorjára.

Úgy beszél, mint egy kocsis, és bárkit leütne szerintem, ha bántani akarnák. ettől hogy ilyen még nagyon dögös, a férfiak imádják, a nők sztem irígylik. (igaz intézetis volt) Keress vagány fíúkat magad köré. Attól mindjárt nőiesebb leszel. És a szexy fehérnemű elfér a fiúruha alatt is. Próbáld meg, jó.

Ami zavar, azt nem kell csinálnod.

2009. febr. 9. 14:54
 15/19 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy nem fiús vagy, csak természetes" a stílusod. Még ez változik magától is, de kipróbálhatod, ami teljesen idegen tőled, miért ne? Talán rájössz hogy szereted. Biztos fiúk közt nőttél fel.
2009. febr. 9. 16:00
 16/19 anonim válasza:

én nem vok emo utálom azokat... már bocsi.

na de neked annyi hogy én is fiús vagyok nem öltözködésre annyira de annál is. verem a fiúkat és hadják xD

meg focizok meg hülyülök a srácokal és ilyesmi.

én is válltoznék szivesen mert én minden srácnak csak 2jóhaver" vok több nem lehetek mert úgytekintenek rám mint egy fiúra xD

2009. szept. 25. 21:45
 17/19 anonim válasza:

A 14 éves kamaszlányok sokszor fiúsak. Ez gyakori. És nem baj.

A testalkatuk fiús; hosszú kezük, lábuk van, kis mellük, fiús alakjuk, stb. ....

2014. ápr. 11. 22:15
 18/19 kérdezővválaszolló válasza:

Szia!

Nem tudom,hogy ilyen fajta kommentet kaptál-e már (nem olvastam el az összeset),de én egy 13 éves lány vagyok,es en is nagyon fiúknak érzem magam a többi lány mellett,ráadásul még rocker is vagyok,úgyhogy az még egyet ad a fiús dolgaimhoz.Kajakozom,úgyhogy nagy a vállam ,de nem vagyok vékony,sőt...

De ne akarj megváltozni!!! Ne akarj olyan lenni,mint a többi 10 000 lány,mert nem éri meg!Ha ilyen vagy,akkor ilyen vagy!Fogadd el!

De ha nagyon zavar,akkor vegyél karcsúsitott pólót.

2015. nov. 1. 20:47
 19/19 gnoomage ***** válasza:
Ha te a motrokat szereted és az emos ruhát miért azt hordasz? Persze hogy nem fogod jól érezni magad olyan pic.sás ruhákban amiket marhára nem akarsz! Ha az emberek rólad alkotott véleménye zavar, akkor pedig kezd el egyre gyorsabban leszarni, mert hidd el, mindig lesz olyan ember aki valamit nem fog szeretni benned. Öltözködj, beszélj úgy ahogy akarsz és ahogy jól érzed magad, vagy ha nem jön össze akkor akár depi is rádjöhet, amit hidd el nem akarsz....
2015. nov. 1. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!