14éves lány vagyok, és az a nagy problémám, hogy fiús vagyok. és ez zavar, mivel tudnák "lányosabbá válni"?
ésakkor most ezen múlik minden?
egy rohatt kis helyesiráson?
:D
lényeg hogy értitek nem? vagy ha bajvan nemkell irni, egyébként köszönöm szépen(ezt remélem helyesen irtamle) a tanácsokat
az emo-ban még a fiúk is lányosak, ez neked kedvez. Hordj szoknyát ékszert csinos cipőt, ez belefér. A körömlakk se baj ha nem töredezett, lehet vörös, vagy tehetsz bele strasszot. Legyél illatos és ápolt, mozogj kecsesen, ezt ellesheted egy idősebb csajtól. Egy kéz vagy lábtartás csodát tesz.(Otthon gyakorolják ám mások is)
Nézz a tévében csajos filmeket, mint a Szívek szállodája, és keress egy csajos csajt, aztán menj el vele plázázni, és fujkáljatok magatokra parfümöket, meg visongjatok, hogy "de édi ruci" nem kell hogy a barátnőd legyen, csak hogy ráérezz, azért el kell túlozni.
Kérjél ajándékba otthon néhány Funky fish cuccot, és vegyél csipkés bugyit, melltartót és nejlonharisnyát. mégjobb, ha necc. Aztán majd ráérzel. A melltartó mindenkinek dupla push up, csak letagadják. Ha nőnek fognak nézni, te is mindjárt csajosabbnak érzed magad.
nem tudom,ezt meg tudod -e nézni?
Mindenesetre ez a "csaj" 40 éves, jobbról a képen, összegyőjtötte a mocira valót a kis fizetéséből, aztán ha rátette a rántást a babra, meg átnézte a gyerekek leckéjét, aztán bőrbe öltözik, és felpattan a motorjára.
Úgy beszél, mint egy kocsis, és bárkit leütne szerintem, ha bántani akarnák. ettől hogy ilyen még nagyon dögös, a férfiak imádják, a nők sztem irígylik. (igaz intézetis volt) Keress vagány fíúkat magad köré. Attól mindjárt nőiesebb leszel. És a szexy fehérnemű elfér a fiúruha alatt is. Próbáld meg, jó.
Ami zavar, azt nem kell csinálnod.
én nem vok emo utálom azokat... már bocsi.
na de neked annyi hogy én is fiús vagyok nem öltözködésre annyira de annál is. verem a fiúkat és hadják xD
meg focizok meg hülyülök a srácokal és ilyesmi.
én is válltoznék szivesen mert én minden srácnak csak 2jóhaver" vok több nem lehetek mert úgytekintenek rám mint egy fiúra xD
A 14 éves kamaszlányok sokszor fiúsak. Ez gyakori. És nem baj.
A testalkatuk fiús; hosszú kezük, lábuk van, kis mellük, fiús alakjuk, stb. ....
Szia!
Nem tudom,hogy ilyen fajta kommentet kaptál-e már (nem olvastam el az összeset),de én egy 13 éves lány vagyok,es en is nagyon fiúknak érzem magam a többi lány mellett,ráadásul még rocker is vagyok,úgyhogy az még egyet ad a fiús dolgaimhoz.Kajakozom,úgyhogy nagy a vállam ,de nem vagyok vékony,sőt...
De ne akarj megváltozni!!! Ne akarj olyan lenni,mint a többi 10 000 lány,mert nem éri meg!Ha ilyen vagy,akkor ilyen vagy!Fogadd el!
De ha nagyon zavar,akkor vegyél karcsúsitott pólót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!