Hogyan lehet eldönteni, hogy melyik menyasszonyi ruhaszin áll jól?
Na én meg fehéret nem tudtam volna elképzelni magamon! Pedig elég barna vagyok, és a szalonos csaj szerint, az is jól állt volna, de nem. Soha nem gondolkodtam fehérben!
De a szalonban, ha próbálsz egy párat már látni fogod!
A fehér egy nagyon fehér bőrű lányon kísértetiesen nézhet ki, szó szerint, magyarán elveszik a bőre benne, nekik inkább az ekrü a jobb választás, vagy a krémszín.
A mézszínű bőrön szintén gyönyörűen mutat az ekrü, mármint akinek természettől fogva olyan, szép kreolos, meleg, mézes árnyalatú.
Mindazonáltal a szép barna bőrön a fehér is csodásan mutat, pl ha alapból nem vagy annyira barna, hanem csak szolizol az esküvő előtt (amit ajánlok mert kihozza a ruhát!)
De valóban inkább a fazon a mérvadó, na meg a kiegészíző szín, azaz dekoráció. Pl. lilához, zöldhöz, pinkhez fehér, de akinek mondjuk arany vagy csokibarna a díszítése, netán sárga oda inkább az ekrü illik.
Persze sokan a tuhár választják ki előbb, na de azért vannak akiknek már a fejükben a ruha előtt megjelenik egy alap dekorációvilág :)
De persze az ízlések különbözőek!
(ezért is nem írom le hogy márpedig szerintem ez vagy az az igazi menyasszonyiruha szín, mert mindenkinek más. Fel kell ismerni hogy nem vagyunk egyformák!)
Nem is tudom. Én az ekrüt mindenféle ruhán utálom. A párom fogalmazta meg igazán jól: olyan, mintha a ruhát bedugták volna évszázadokra egy cég dohányzó részlegébe, és hagyták volna ott porosodni és sárgulni a cigifüstben. Pont olyan a színe.
Én mindenképpen a fehérre szavazok, és az, akinek túl fehér a bőre, tehet rá valami nagyon erős színű díszítést (vörös/smaragdzöld), és akkor már nem is sápasztó.
Na de ez az én ízlésem, szóval csak szavaztam egyet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!