Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek miért van az hogy...

Szerintetek miért van az hogy a szüleim, ritkán ölelnek meg, és nem puszilnak meg?

Figyelt kérdés

Csak nagyon ritkán ölelnek meg,pl ha szülinapom van.

A napok a hónapok sőt az eddigi életem velük úgy telt hogy nem ölelnek meg és nem adnak puszit, de ez mindig is így volt.Ha én megyek oda hozzájuk emiatt akkor elfordulnak és azt mondják hogy ne érzelgőskődjek.

Amúgy lány vagyok 19 éves van egy bátyám ő 23 éves,és vele is hasonlóan viselkednek.A bátyámmal meg rosszabb a helyzet mert neki abszolút nincs igénye ilyesmire sem velem se velük.

2011. febr. 1. 14:01
 1/10 anonim ***** válasza:

vannak ilyen szülők, nyilván otthonról hozták ezt magukkal. Nálam is így voltak a szüleim, soha puszi, ölelés nem volt. Én azonban a 3 gyerekemet nem így neveltem, a mai napig van ilyen, de a kicsivel, aki 6 éves , minden nap többször is. Nagyokkal ritkábban.

Lehet, hogy szüleid nem tudják, hogy ezt te igényled.

Beszélj velük.

2011. febr. 1. 14:07
 2/10 A kérdező kommentje:

Azt még elfelejtettem hozzáírni hogy az együttélésen kívül semmi közös programom/élményem nincs velük,max elmegyek velük a boltba néha, de elég nehéz velük élni,mert anyám nem főz nem takarít stb..Szinte mindent én csinálok helyette,ha én enm csinálnám meg akkor senki se.

Üdülni sohasem megyünk,én mindig a barátokkal megyek,mert ők nem érnek rá soha.

2011. febr. 1. 14:08
 3/10 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy őket sem ölelgették a szüleik.

Párommal is ez volt a helyzet, az ő családjukban sem szokás, nekem ez nagyon furcsa volt, mi olyan ölelgetős, puszilgatósak vagyunk. Már kezd belejönni. Próbálkozz még náluk, hátha lesz valami érzelmi fejlődés. :)

2011. febr. 1. 14:09
 4/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Nagyon sajnálom, hogy ilyenenk a szüleid!

Nekem 2 gyermekem van és el sem tudom képzelni, hogy ne öleljem, puszilgassam őket naponta többször!

Talán frigidek a szüleid és ez nagy baj!

A szeretetet nem is tudom miért nem mutatják ki puszi v. ölelés formájában, de egy simogatás is többet jelentene a semminél!

Nem is tudok erre magyarázatot adni Neked, hogy miért viselkednek így! Nonszensz!!!!

2011. febr. 1. 14:11
 5/10 anonim ***** válasza:

első vok, hú, ez azért nagyon szomorú...nekem is a nagylányom 19 éves, mi minden évben 2-szer megyünk nyaralni, de 1-szer volt csak, hogy nem akart eljönni, mert a barátja sem jött.

Ha akar jön, ha nem nem erőltetjük neki.

Apud mit szól anyud stílusához? Ki főz akkor?

2011. febr. 1. 14:12
 6/10 A kérdező kommentje:
Amúgy nem szeretek velük lenni se beszélgetni mert bizalmatlanok és ridegek velem,aminek nem tudom az okát.Hiába kérdezem meg tőlük miért ilyenek mindig azt mondogatják,hogy nem szabad érzelmileg gondolkodni.
2011. febr. 1. 14:12
 7/10 anonim ***** válasza:
Így nőttek fel biztos...Sajnálom...
2011. febr. 1. 14:14
 8/10 anonim ***** válasza:

Ugyanez a helyzet velem.

Kirándulás meg ilyenek soha, puszik max ünnepekkor.

Az volt legrosszabb amikor nyáron ellopták a bicajom, anyumék persze jöttek hogy az én hibám minek járok bicajjal a városba( akkor minek a bicaj?:S), teljesen sírógörcsöt kaptam, oda akartam menni anyához megölelni, ő meg ellökött magától :S tudom ideges volt de akkor is..

amúgy szerintem nem tudsz mit tenni ez ellen :S max leülsz velük megbeszélni..

L.

2011. febr. 1. 15:11
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem értem akikben alapvető szeretet,érzelem menetesek azok minek alapítanak családot?
2011. febr. 1. 15:15
 10/10 anonim ***** válasza:
Utolsónak igaza van. Szerintem az ilyen ember azt sem tudja mi az a szeretet...vagy azt gondolja, hogy igen, de mégsem. Szörnyű, hogy vannak szülők, akik így nevelik a gyerekeiket, egy állat sajnos több szeretgetésre képes a kölykeihez :( Fontos emberi tényező hiányzik...
2011. febr. 1. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!