Hogyan tovább? Macerás lesz végig olvasni és lesznel aki nyavajogna hogy ez nem probléma.
Szoval,az a problémám hogy nem tudom mit kezdjek magunkal, az életunkel.
Én 38 vagyok, a feleségem 32 DE NINCS GYEREK!
7éve vagyunk egyutt abbol 4 éve házas. 4 évig ugy éltunk hogy "mentunk amerre a szél vitt". Bejártuk Magyarországot,dolgoztuk ahol munkát adtak és feléltuk a keresetet.
3 éve letelepedtuk Esztergomban ahol szeretunk lakni, de mégsincs merszunk még gyereket vállalni. Nekem 3éve stabil a munkahelyem de a feleségemnek sose jön össze valami jo melo. Most elkezdet egy iskolát hogy több lehetösége legyen, de az is 3 év Mind a ketten szeretnénk gyereket de még 7 év után se érezzuk hogy biztositani tudnánk egy gyerek NORMÁLIS FELNEVELÉSÉT!
Meddig éri meg várni a gyerekválalással? Normális ember lesz a gyerekunkböl ha ilyen szulei vannak?
Mert "lesz ami lesz"alapon nem akarok gyereket összehozni
Tudom ennek igy hajnali 3-kor se fule se farka ,de talán lesz aki érti mit is akarok kérdezni!

Igen ,itt is azt mondjak,hogy par eve meg nyelvtudas nelkul felvettek dolgozni mindenkit,de ma mar nem igy van.
Annyira sok a bevandorlo...
Sok sikert kivanok annak aki nyelvtudas nelkul idejon Angliaba, nem lesz konnyu dolga megertetni magat. Volt olyan lany,akit ismerose bevitt itt egy gyarba dolgozni, elso napjan nem ertette mit ker tole a fonoke, azonnal haza is kuldtek. 100 masik van a helyere,aki kepes kommunikalni. Es ez csak egy pelda volt.

Olvass figyelmesebben!
12 ev alatt van nemi tapasztalatom.A magyarok jonnek mennek,tudom hova mennek dolgozni azok akik nem beszelik a nyelvet.
Nem azt ajanlottam vagjon neki nyelvtuds nelkul,hanem erdeklodjon!En nyeltudas nelkul jottem es sok embert ismerek akik most jottek szinten nyeltuds nelkul es dolgoznak.Babaval nem vagnek neki egy uj kezdetnek,bar most eppen van egy ilyen ismerosom ,o sem beszeli a nyelvet,a parja talalt munkat.

5.38 -as valaszolonak irtam,hogy olvasson figyelmesebben.
En Kanadaban elek Angliaban,hogy mukodnek ezek a dolgok azt nem tudom.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!