Tudom ez hülye kérdés lesz, de 17 éves vagyok. Anya hetente többször mondja azt hogy költözzek el ittjonról, de amikor összepakolok és kilépnék az ajtón mindig azzal fenyeget, hogy a rendőrökkel hozat haza. HAZAHOZHATNAK?
Figyelt kérdés
2011. jan. 31. 20:07
11/12 anonim válasza:
Gondolom nem igazán heverte még ki a párkapcsolati problémáit. Hogy elhagyta a férje, a te apukád.
Én a helyedben leülnék anyummal és megbeszélném vele a dolgot. Ha tudtok normálisan beszélgetni, nem kapod fel a vizet ha esetleg ingerültebben válaszol, akkor előbb-utóbb normalizálódik a helyzet.
És igen, a rendőr hazavihet ha elmész otthonról.
12/12 anonim válasza:
Tökéletes megfogalmazás volt a "törvényes képviselő" kifejezés már ne is haragudj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!