Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tudom ez hülye kérdés lesz,...

Tudom ez hülye kérdés lesz, de 17 éves vagyok. Anya hetente többször mondja azt hogy költözzek el ittjonról, de amikor összepakolok és kilépnék az ajtón mindig azzal fenyeget, hogy a rendőrökkel hozat haza. HAZAHOZHATNAK?

Figyelt kérdés
2011. jan. 31. 20:07
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Gondolom nem igazán heverte még ki a párkapcsolati problémáit. Hogy elhagyta a férje, a te apukád.

Én a helyedben leülnék anyummal és megbeszélném vele a dolgot. Ha tudtok normálisan beszélgetni, nem kapod fel a vizet ha esetleg ingerültebben válaszol, akkor előbb-utóbb normalizálódik a helyzet.

És igen, a rendőr hazavihet ha elmész otthonról.

2011. febr. 1. 12:57
 12/12 anonim válasza:

Tökéletes megfogalmazás volt a "törvényes képviselő" kifejezés már ne is haragudj.

[link]

2011. febr. 2. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!