Miért viselkedik így? Csak így tud kommunikálni, vagy egy "lekezelés"?
Ha bevallásod szerint 23 éves felnőtt nő vagy, miért ragadsz le egy ilyen "problémán"? Nem is értem.
Ő ilyen, valószínűleg ennyi telik tőle.
Szerintem egy szimpla személyiségzavaros fószer, aki az ilyen titokzatos megjelenésével vagyis kommunikációjával hódít a tinilányok körében, mert így azt látják bele a kislányok amit akarnak, és neki ez kellemes.
szerintem
Szerintem nagyon egyszerű a válasz.. Illetve kicsit összetett, de attól még nem rejtélyes:)
Attól, hogy 5 év eltelt, te még mindig ugyanúgy tanítványként élsz a szemében, és ez soha nem is lesz másképp. Ugyanúgy egy anyának is ugyanúgy gyereke akit ő szült, hiába 5 vagy 25 éves..
A kommunikáció közöttetek soha nem társalgás volt, hanem jobbára te kérdezgetted, te kerested a társaságát. Számára te úgymond közömbös voltál.. most, hogy már téged sem érdekel az ő személye, nincs miről beszélnetek. Ő sohasem faggatott téged, sosem volt érdeklődő.. Ez teljesen érthető, hiszen te "alatta" álltál mindig, számára ez a kapcsolat nem érdek volt, egyszerűen tapasztalatot és tudást (vagy akármit) osztott meg veled anélkül, hogy nyert volna rajta valamit. (Ugyebár a barátság az kölcsönös dolog. Ott mindkét félnek szüksége van a másikra, érzelmileg, vagy kinek miről szól a barátság.)
Ne csodálkozz, ő nem rossz ember, csak te felnőttél, és már nincs szükséged az útmutatására, társaságára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!