A fiztetéseteknek hány százalékát költenétek menyasszonyi ruha kölcsönzésre?
Igen, én is azzal értek egyet, aki nem költene rá sokat.Szerintem is el lehet költeni sok minden más hasznos dologra.De ha neked ez az álmod :)
Amúgy én sem vagyok egy fehér ruhás, cukormázas típus :)
Az ideális esküvő a 2tanú+ max. szülők, és testvérek lenne.Nekem is csak "bohóckodás" az egész, és amúgy is utálok lagzikba járni, szóval valószínű a sajátommal sem lennék másképp.
Én 39.900 Ft-t:D
Ennyiért találtam meg álmaim ruháját. Csupa csipke, és nem kölcsönzöm, hanem megveszem.:)
hol lehet 40 000-ért menyasszonyi ruhát venni?
az Ázsia Centerben is 50-től kezdődnek.
tényleg szebbnél-szebbek szó se róla. :)
köszi a linket.
és olcsók is.
ebay.com
20ezer forintért olyat kaptok mint amit nálunk boltban 60ezerért árulnak. postát meg általában az eladó fizeti.
én nem kölcsönöznék ruhát, az is ennyibe kerül.
ez is de jó ötlet!
egyik barátnőmnek csak a kölcsönzés került 100 ezerbe!
én varrattam elég jó anyagokból, 160 ezerből kijött. nem lett volna sokkal olcsóbb kölcsönözni (főleg, ha a kauciót nem adják vissza) ezért döntöttem így. meg így meg is maradt, most szeretném befesttetni, csak nem tudom, hol lehetne. ez egyébként egy havi fizetésem volt.
29/N
40.000 Ft-ért vettem, tokkal, vonóval. Nagykerből hozta nekem a kölcsönzős, méretre varrva, még senki más nem viselte. 15.000-ért eladtam.
Nem a Budapesti nagy szalonok árait kell nézni, a fővároshoz közeli kisvárosokban, falvakban sokkal olcsóbbak a ruhák, még utazással is jobban megéri megvenni, kölcsönözni. Van, ahol már 10.000 Ft-ért is lehet kölcsönözni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!