Hogy tetszik a Pálinkás vezetéknév?
Nekem Kocsis és ez sem tetszik.
Pálinkás Jóreggelt!!!! =)
Bocsi.
Az előző pasimnak ez volt a vezetékneve. Olyan szívesen hallgattam a Manga Cum Laude- Pálinka dalát :D
Meg osztályomban is van ilyen nevű. Szerintem nem rossz.
:))))
Az emberek általában mosolyognak rajta, még a szigorú középkorú nénik is az okmányhivatalban:D
- Neve?
-Pálinkás ...
-Pálinkás?!
-Az.
-Hehe!
Pláne a tizenéves fiúknak jön be nagyon, tapasztalataim szerint. Amúgy az emberek szeretnek rajta szórakozni, de engem nem zavar, meg úgyis imádom a pálinkát:D:D
De az vicces, hogy ha valakinek bemutatkozom, tuti úgy köszön, hogy woow Pálinkás Jóreggelt! (az sem kizáró ok, ha épp hajnal 3 van).
És ami a legpoénosabb, hogy olyan jót röhögnek a "saját" elcsépelt beszólásukon, hogy már azért megéri Pálinkásnak lennixD
Egyébként azon gondolkodtam, hogy ha egyszer sikerül elvégeznem az orvosit, az milyen hiteles lesz már, hogy odamegyek a beteghez, hogy "Dr. Pálinkás vagyok, nem kell aggódnia, minden rendben lesz"xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!