Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A párom egész nap online...

A párom egész nap online pókerezik, és ha nem nyer, akkor agresszív lesz, ordítozik és mindenért belémköt. Hogy szoktassam le erről?

Figyelt kérdés
Elvesztette a munkahelyét, ez amolyan pótcselekvés. Emiatt nem is bántom, de valamit kell lépnem.
2011. jan. 28. 22:16
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitokat. Sok okosat, megfontolandót írtatok.

22.23-nak: egy két gyerekes családanyát nem lehet csak úgy elküldeni a f.szba!

2011. jan. 28. 23:00
 12/18 anonim ***** válasza:

Ja a feleséged a játéfüggő?

Kezeltetni kellene, mert ez szenvedélybetegség. Tönkreteheti az egész családot ezzel.

2011. jan. 28. 23:06
 13/18 anonim ***** válasza:
Sajnos ez reménytelen eset. Nem tudnál egy átmeneti időre legalább elköltözni? Lehet, hogy attól beijedne. Szóval valami nagy trauma talán észheztérítené. Ne vállald fel ezt a szerepet amiben vagy.
2011. jan. 30. 21:13
 14/18 anonim ***** válasza:
Szerintem ez már játékszenvedély.Nekem is volt ilyen párom és munkakeresés miatt inkább ezt választotta, mondtam neki h. segítek munkát keresni,de ő olyan lusta volt, h. csak 1 fajta munkát akart.szóval nem arra ment h. dolgozzon vmit, hanem h. ne kelljen sokat dolgozni+keressen vele.1-2 év végig szenvedés mellette és kiszerettem belőle és elhagytam.A mostnai páromnak is volt egy időszaka, h. nem volt munája,ő is kétségbe volt esve,de ő megértette, h. ha meg akarunk élni akkor el kell hagyni a férfi büszkeséget, igaz szinte én csináltam mindent,mert őt nem lehettett rávenni, h. önéletrajzot írjon vagy ilyenek,de elküldtem egy rakat önéletrajzot és egy munkaközvetítő segítségével 2 hónapon belül talált is munkát.Érthető, h. kivan a párod.De ez már önsajnálat és lustaság.Mondd meg neki kerek-perec ha itthon lógatj a lábát és nem tesz semmit azért h. munkát találjon akkor elhagyod,mert gondolom nem szeretnél egy ilyen lusta ember mellett megöregedni, vagy te eltartani.Ez már nem kifogás, megszokta h. nem csinál semmit és ennek nincs következménye.Észre kell magát venni, h. az amit csinál abból nem lesz jó, egyedül marad és kereshet valakit aki eltartja vagy magához tér és megváltozik.Vagy még egy h. te se csinálsz semmit, nem mosol, főzöl takarítasz.Ha úgy sincs melója,akkor csinálja meg ő maga, szabadidődben pedig te is játsz és akkor észre fogja venni, h. milyen érzés az amit te most érzel.
2011. jan. 31. 10:08
 15/18 anonim ***** válasza:
Azt nem árultad el hogy mennyit játszik és milyen komolyan veszi a játékot!Milyen téteken játszik?Mennyi pénzt rakott bele?Vagy csak játékpénz?Mennyi időt tőlt a gép elött naponta.Ezek sokat számittanak!Ha ezeket elmondod,akkor tudok tippeket adni!
2011. jan. 31. 12:03
 16/18 anonim ***** válasza:
ok, persze nem kell egyből játékszenvedélyt kiabálni, meg orvosozni, DE: ha már valaki agresszív lesz miatta, akkor az tényleg káros szenvedély és kezelést igényel. ide igenis doki kell!
2011. jan. 31. 14:08
 17/18 anonim válasza:

Az OLINE POKER az egyik LEGVESZÉLYESEBB FÜGGŐSÉGET OKOZÓ SZERENCSEJÁTÉK! Azért emelem ki mert mivel még új keletű dolog valamint mindenhol tudásjátékként reklámozzák, nincs számontartva igazán, pedig már tízezrek a rabjai egy szoftver által manipulált játéknak.

Sajnos én magam is rabja voltam sokáig ezért át tudom érezni a problémád.

Azt javaslom mindenképp beszélgess el a pároddal. Fogja fel hogy ebből szinte biztos hogy csak rosszul jöttök ki. Ha nem érti meg akkor drasztikusabb lépéseket tegyél. Hidd el nincs rosszabb mint egy elvakult játékfüggő.

2011. máj. 6. 20:09
 18/18 anonim ***** válasza:
17-es, nyilván azért tudás alapú játék, mert az is. Nem hiába vannak nagy részt, ugyan azok a nevek az élmezőnyben. Az már más dolog, h ehhez születni kell.
2015. aug. 26. 06:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!