Gyerektartásbol fizethető-e tartozás?
Figyelt kérdés
szóval adott egy család.válás.a2 gyerek marad a feleségnél ,az apa lakást vesz nekik ugyanakkorát mintsaját magának és fizeti a gyerektartást 200 eurot havonta.ujranősül ,uj család gyerekek .A feleség szintén ujra férjhez megy ,még 2 gyerek eladja a lakást ,felélik a pénzt ,hiteleket vesznek fel nem dolgoznak nem fizetik.Egy régi barát kezességet vállal a feleségnek és most kopogtatnak a végrehajtok az ajtaján .megegyezik a volt feleséggel ,hogy a gyerektartást a férj oda fogja fizetni a tartozás fejébe és ő kifizeti a végrehajtot.LEHET ILYET KÉRNI.EZ LENNE A KÉRDÉS.2011. jan. 27. 21:58
21/34 A kérdező kommentje:
apuka uj felesége
2011. jan. 27. 23:13
22/34 anonim válasza:
akkor vegyétek el a némbertől a gyerekeket! nincs mit szépíteni, az anyjuk még magáról sem tud gondoskodni!
23/34 A kérdező kommentje:
a gyerekek véglegeen nem jönnének hozzánk mert nálunk szabályo vannak amiket be is kell tartani ,nem csak a mi gyerőceinknek hanem nekik is
2011. jan. 27. 23:20
24/34 Cory Rose válasza:
Tök mindegy, hogy mennének-e maguktól vagy sem, ha nektek ítélik őket, muszáj menniük.
25/34 A kérdező kommentje:
kamaszokkal ez sajnos nem ilyen könnyű és én ugy tudom ,hogy a biroság ilyen korban már a gyereket is megkérdezi ,hogy mit akar az anyját vagy az apját
2011. jan. 27. 23:29
26/34 anonim válasza:
Persze nem jönnének önként, azért, amit irsz. De pont erre lenne szükségük. És pont ezért a gyerekeket nem kérdezi meg a biróság, hiszen 5 cukorkáért azt mondják, amit akarsz... Mivel gyerekek.
Perelni kell. Persze azt nem akarsz, gondolom... Annyira azért nem sajnálod őket.
27/34 A kérdező kommentje:
ha hiszed ha nem én nagyon szeretném a gyerekeket magunknál tudni.14éve szeretem őket ,de a férjem nem hajlik semmiféle peres dologra ,még a mai napig ugy ugrál ahogy az ex fütyül nehogy a gyerekek lelkivilága esetleg sérülö ,hogy apa meg anya esetleg nincsenek közös nevezön és most arra is hajlik ,hogy a gyerektartást másnak adja ,persze lepapirozva ,hogy adja .mást sem csinálunk csak a a különböző ügyeiket simitgatjuk cirka 14 éve .ez a mostani nálam az utolso csepp a tegerben
2011. jan. 27. 23:47
28/34 A kérdező kommentje:
bocs a helyesirásomért ,de kissé zizzemt vagyok a napokban
2011. jan. 27. 23:49
29/34 napietus válasza:
pedig muszáj lenne magatokhoz vennetek őket. különben ugyanolyan semmirekellő trógerek lesznek, mint az anyjuk, vagy a nevelőapjuk. ha nem megy: a gyerektartást annak kell fizetni, akinek megítélte a bíróság. de: a jogosult adhat a saját bankjának egy állandó átutalási megbízást, így az összeget ahogy érkezik, már utalják is a régi barát számlájára. viszont ha ebben maradtok, kérjetek a leadott megbízásról érkeztetett másolati példányt, nehogy átverjen! még ez sem garancia, mert vissza is vonhatja másnap. de azt csak nem meri megtenni...
30/34 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek a késő éjszakai válaszokat de én már levonulok ,mert fél hatkor csörög a vekker.jó éjt
2011. jan. 28. 00:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!