Miért viselkedik így a fodrász hallatán?
Ha itthon felhozom a fodrász témát,anya haja égnek áll,kiabál és összeveszünk."semmi másért" csak ezért.régebben tesómat kérdeztem erről,és ő is mesélte h anya vele is megcsinálta ugyanezt.Ha megkérdezem anyát,akkor pedig az a válasza hogy: mert én úgy gondolom ilyen gyakran nem kell fodrászhoz járni...a Gyakran azt jelenti,hogy félévente egyszer.:S és volt rá példa h mivel nem engedett,én vágtam bele a hajamba.
De ez csak azért van,mert nem engedi soha...
Tanulás,viselkedés,ilyenek nemlehetnek okok,mert minden a legnagyob rendben van ezen a téren.
Mégis mit tegyek??Segítséég PLS! köszii... 15/L
én kisebb koromban mindig fodrászhoz jártam, de csak azért mert anyum fodrászatban dolgozott, és a kolléganői mindig ingyen vágták a hajam.
aztán 17 évesen rájöttem, hogy ez marhára nem bonyolult, és elkezdtem magamnak vágni. meg idegesített az is, h ha kicsit megnő, akkor már hülyén néz ki.
6 éve magamnak csinálom a frizurámat, mindenki meglepődik, mikor elmondom, h homemade :D
2-3 hetente vágok belőle épp ott, ahol szükség van rá.
A válasz írója 69%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 11:15
nem mindenki engedhet meg magának kéthavonta ötezer forintot. én már féléve nem tudtam erre ennyit összespórolni. pedig én is szívesen mennék már fodrászhoz :( (33N dolgozó)
Nos..köszi a válaszokat,de mint láttam legtöbben a pénzre tértetek ki..nem azzal van a baj...ráadásul nem nagyvárosiak vagyunk,szóval nálunk MAX.!! 2500..
és igaz,egyedülis el tudnék menni..de itthon akkora ügy lenne benne,mintha kb az iskolából lógtam volna vagy nemtudom...:S
ja,és a másik.anya nem vágja le...régebben ő vágta..megis lehetett nézni egyegy fényképen.XD
de azért köszi..:)
Azért ha csak vágatni szeretnél, és azt is csak félévente, ráadásul még az ára is kibírható, mindennek tetejében még a tanulásoddal és viselkedéseddel is kiérdemled, én biztos nem kifogásolnám az évi 2-3 alkalmat. Hogy te mivel győzhetnéd meg anyukádat? Próbálkozz szép szóval, kedveskedéssel, tegyél valamire ígéretet, amit esetleg eddig nem csináltál olyan jól. Esetleg mutasd meg ezt a választ anyukádnak. Üzenem neki, hogy ha valóban ilyen rendes lánya vagy és megengedheti magának ezt a kiadást, akkor legyen engedékenyebb, hisz csak egy egyszerű hajvágásról van szó. Sok szülő - köztük én is - örülne, ha a lánya ennyivel megelégedne.
Én már írtam neked választ az "én hajam is égnek áll" kezdettel.
Hihetetlen, hogy vannak, akik azt hiszik, ha otthon levágják a hajukat egy papírvágó ollóval, az ugyan olyan, mintha fodrász vágta volna..! A fodrászoknak professzionális ollójuk van (vagy a régebbieknek inkább kellene, hogy legyen), ami lezárja a hajvégeket, és ezért nem fog töredezni. Én amikor nem jártam fodrászhoz, és drogériás festékkel festettem a hajamat, vagy házilag vágtuk, örökké tört a hajam, és csomó pénzt ki kellett dobnom balzsamokra, és egyéb kenceficékre. Most már inkább megfizetem a fodrászt, mert a hajamra nem kell utólag pakolásokat és egyebeket vennem, tehát megtérül.
A szüleidet nem értem, hogy miért ellenkeznek. Nagy lány vagy, talán ez a tény szokatlan nekik. Szerintem menj el egy fodrászhoz, ez legyen az első lépés. Aztán lehet, hogy balhé lesz, de mit tudnak csinálni? Próbálj meg nyugodt maradni és nem veszekedni velük.
az otthonhajvágós vagyok:
nos, elmondom neked, hogy profi fodrászeszközökkel vágom a hajam, nem törik, nem száraz, nem ronda.
gondolod, hogy majd a papírvágó ollóval nekiesek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!