Igor26 kérdése:
Az előbb itt volt egy kérdés, ami mostanra eltűnt. Ez is el fog?
Figyelt kérdés
Valahogy így hangzott: "Miért van az, hogy az itt feltett kérdések nagyon..." valami ilyesmi volt. Most már én is kíváncsi lennék...:) Vagy csak rossz kategóriában volt?2011. jan. 26. 21:20
2/10 anonim válasza:
Értelmetlen kérdéseket törlik - az általad emlitett is ilyen volt.
3/10 anonim válasza:
ilyeneket már én is észrevettem... tök idegesítő, mert ha válaszolok rá, onnan is eltűnik néhány, a megválaszolt kategóriából:s pedig aztán lehet szívesen visszanézném mert érdekelne mások válasza is
ez gáz
4/10 anonim válasza:
van, hogy csak másik kategóriába teszik.
5/10 A kérdező kommentje:
Hú, most elindítottam egy lavinát...:D Ha ezt is törlik, valaki felteszi majd a kérdést, hogy ez hova lett!? :DD Boccs! :)
2011. jan. 26. 21:37
6/10 anonim válasza:
Én simán rányomtam hogy rossz kategóriában van,nem törlődött..
7/10 anonim válasza:
nyugi, megtorollak.
a 10. ilyen kérdés így fog kinézni:
"Miért törölték a "Miért törölték a "Miért törölték a "Miért törölték a "Miért törölték a "Miért törölték a "Miért törölték a "Miért törölték a "Miért törölték a "Miért törölték a kérdést?" kérdést?" kérdést?" kérdést?" kérdést?" kérdést?" kérdést?" kérdést?" kérdést?" kérdést?" :D
8/10 anonim válasza:
jó jó, de mi volt az a törölt kérdés? :D
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ne is hagyjuk magunkat! :D Na, ez legalább egy olyan kérdés, amit nem lehet szétoffolni...ÉS NEM KAMU!!! :D
2011. jan. 26. 22:00
10/10 anonim válasza:
Mire kiírjátok törlődik ez is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!