Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem akarja az adatlapján...

Miért nem akarja az adatlapján feltüntetni hogy kapcsolatban van?

Figyelt kérdés

Közösségi oldalon.

És nem, nem ez a legnagyobb problémám, de zavar.

2011. jan. 26. 20:53
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
És arossz passz miatt nem visz téged el sehova ,társaságba,titkol.Ugyanmár és te beveszed a kifogását,akkor lehet tudja hogy hülyének nézhet,ne haragudj,és megmondnám hogy holnap megyünk társaságba,ha nem akar vinni akkor szerintem ne pazarolj rá időt,mert ugyis dobbnat ha jön egy jobb...
2011. jan. 26. 21:33
 22/52 A kérdező kommentje:
Nem, nem házas, ez biztos.
2011. jan. 26. 21:35
 23/52 A kérdező kommentje:
Igazából szeretném megérteni, ezért vártam a hozzászólásokat, hogy szerintetek ez rendjén van-e így, és jogos-e az aggodalmam.
2011. jan. 26. 21:36
 24/52 anonim ***** válasza:
Szerinted vállalható vagy?
2011. jan. 26. 21:38
 25/52 A kérdező kommentje:
Igen. Nem vagyok buta, nem vagyok csúnya. Lehet velem beszélgetni,tudok kultúráltan viselkedni.
2011. jan. 26. 21:40
 26/52 anonim ***** válasza:
valami baj csak van veled ami miatt nem mutat be senkinek, vagy nincsenek barátai?
2011. jan. 26. 21:44
 27/52 A kérdező kommentje:
És ami még sajnos fontos manapság, egy társadalmi réteghez tartozunk.
2011. jan. 26. 21:44
 28/52 A kérdező kommentje:

Vannak barátai, de azt mondja, csak férfi társaságban tud feloldódni.

Nincs velem baj, tudom, meg is kérdeztem tőle, azt mondta hogy ez az ő "hibája".

2011. jan. 26. 21:47
 29/52 anonim ***** válasza:
84%

Szia.

Hasonló cipőben jártam. A volt pasim nem írta ki hogy kapcsolatban van Velem, nem nagyon jártunk el, igaz mind a ketten dolgoztunk, sok munka egzisztencia külön külön, baráti társaság külön külön, de Én is furcsáltam hogy miért nem vállal ezen a bizonyos közösségi oldalon, ugyanezt a választ kaptam, nem kell hogy más is lássa blabla. Aztán Szakítottunk lett egy új kapcsolata, Érdekes Őt vállalta, Vele már nem volt gond kapcsolatban lenni........! Szóval hamukázik a pasid szerintem, de ezt leginkább Te érzed.

Minden jót.

2011. jan. 26. 21:47
 30/52 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem semmi köze ennek ahhoz,hogy most benned van -e a hiba.. Az én mostani barátom sem mutatott be még a társaságának és még én sem őt. És nem azért,mert szégyenleném,vagy ő engem,nyilván akkor nem lennénk egymással.Szerintem itt inkább csak arról van szó (saját tapasztalatból tudok csak nyilatkozni) hogy még nem biztos annyira a kapcsolatotokban,vagy még nem volt olyan helyzet stb.. nem akar úgy tűnni mint aki minden héten mást visz a társaságba. Szóval ez még jó is lehet, várja a megfelelő alkalmat stb. Mióta vagytok együtt ,az is fontos. Egyébként nekem sincs kint közösségi oldalon,h kapcsolatban ,de én sosem írtam ki ilyeneket sehova.
2011. jan. 26. 21:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!