Miért nem akarja az adatlapján feltüntetni hogy kapcsolatban van?
Figyelt kérdés
Közösségi oldalon.
És nem, nem ez a legnagyobb problémám, de zavar.
2011. jan. 26. 20:53
21/52 anonim válasza:
És arossz passz miatt nem visz téged el sehova ,társaságba,titkol.Ugyanmár és te beveszed a kifogását,akkor lehet tudja hogy hülyének nézhet,ne haragudj,és megmondnám hogy holnap megyünk társaságba,ha nem akar vinni akkor szerintem ne pazarolj rá időt,mert ugyis dobbnat ha jön egy jobb...
22/52 A kérdező kommentje:
Nem, nem házas, ez biztos.
2011. jan. 26. 21:35
23/52 A kérdező kommentje:
Igazából szeretném megérteni, ezért vártam a hozzászólásokat, hogy szerintetek ez rendjén van-e így, és jogos-e az aggodalmam.
2011. jan. 26. 21:36
25/52 A kérdező kommentje:
Igen. Nem vagyok buta, nem vagyok csúnya. Lehet velem beszélgetni,tudok kultúráltan viselkedni.
2011. jan. 26. 21:40
26/52 anonim válasza:
valami baj csak van veled ami miatt nem mutat be senkinek, vagy nincsenek barátai?
27/52 A kérdező kommentje:
És ami még sajnos fontos manapság, egy társadalmi réteghez tartozunk.
2011. jan. 26. 21:44
28/52 A kérdező kommentje:
Vannak barátai, de azt mondja, csak férfi társaságban tud feloldódni.
Nincs velem baj, tudom, meg is kérdeztem tőle, azt mondta hogy ez az ő "hibája".
2011. jan. 26. 21:47
29/52 anonim válasza:
Szia.
Hasonló cipőben jártam. A volt pasim nem írta ki hogy kapcsolatban van Velem, nem nagyon jártunk el, igaz mind a ketten dolgoztunk, sok munka egzisztencia külön külön, baráti társaság külön külön, de Én is furcsáltam hogy miért nem vállal ezen a bizonyos közösségi oldalon, ugyanezt a választ kaptam, nem kell hogy más is lássa blabla. Aztán Szakítottunk lett egy új kapcsolata, Érdekes Őt vállalta, Vele már nem volt gond kapcsolatban lenni........! Szóval hamukázik a pasid szerintem, de ezt leginkább Te érzed.
Minden jót.
30/52 anonim válasza:
Szerintem semmi köze ennek ahhoz,hogy most benned van -e a hiba.. Az én mostani barátom sem mutatott be még a társaságának és még én sem őt. És nem azért,mert szégyenleném,vagy ő engem,nyilván akkor nem lennénk egymással.Szerintem itt inkább csak arról van szó (saját tapasztalatból tudok csak nyilatkozni) hogy még nem biztos annyira a kapcsolatotokban,vagy még nem volt olyan helyzet stb.. nem akar úgy tűnni mint aki minden héten mást visz a társaságba. Szóval ez még jó is lehet, várja a megfelelő alkalmat stb. Mióta vagytok együtt ,az is fontos. Egyébként nekem sincs kint közösségi oldalon,h kapcsolatban ,de én sosem írtam ki ilyeneket sehova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!