Hol lehet testvérre lelni?
Figyelt kérdés
Nincs testvérem és nem is lesz , de nagyon szeretnék, nincsenek igazi barátaim sem, van valaki aki hasonlóan érez és esetleg lenne a "tesóm"? Kiméljetek a komolytalan válaszoktól. 22/L2011. jan. 25. 01:08
1/19 anonim válasza:
én hasonlóan érzek 25F, és szivesen "örökbefogadnék" szintén egy 25L! Nem vicc, nem szerelem, de komolyan! De tényleg testvéremmé fogadnám
2/19 A kérdező kommentje:
Ez komoly? Mindigis egy bátyust szerettem volna
2011. jan. 25. 01:20
3/19 anonim válasza:
Nekem ugyan van testvérem de idősebb és fiú. Szeretem meg minden de az nem olyan. Leszel a nővérem? 21L
4/19 A kérdező kommentje:
Igen, jó lesz egy bátyus meg egy hugica
2011. jan. 25. 01:30
6/19 A kérdező kommentje:
Na még egy, igy teljes lesz a kép
2011. jan. 25. 01:45
7/19 anonim válasza:
Én is egyke vagyok, szívesen lennék a tesód:D
Már van egy 20 éves "húgom":D
20f
8/19 anonim válasza:
Na és egy nővér nem kell a csapatba? 29/L
9/19 anonim válasza:
Csatlakoznék én is, ha befogadtok:)21L
10/19 anonim válasza:
énis lennék tesód. :) de nem csak úgy íroom, hanem tényleg, csak akkor felkéne vegyük a kapcsolatot. msn,email, bármi :) ha bennevagy :D 18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!