Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehetne rábeszélni,...

Hogyan lehetne rábeszélni, hogy elmenjen?

Figyelt kérdés
Apumnak van pár lyukas foga, és érzi, hogy lyukad a többi is, de nem akar elmenni fogorvoshoz. Azt mondja, hogy fél, bár mindig hülyéskedik. De anyummal nem akarjuk, hogy nagyobb baj legyen, viszont akármit mondunk neki, nem hajlandó elmenni.
2011. jan. 24. 17:33
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Nyugi, ne félj, kapsz injekciót (ha kérsz,akkor biztos)

Én korábban mindig azzal nyugtattam magam, hogy erőszakoskodni nem fognak, ha nem kapok érzéstelenítő injekciót, lelépek és kész. (Sose volt erre szükség)

2011. jan. 31. 21:18
 12/17 anonim ***** válasza:

köszi a bíztatást!

amúgy abban nem kételkedem, hogy nem adnak, mert voltam már ennél a fogdokinál évekkel ezelőtt, nagyon lelkiismeretes, alapos, akkor a körzeti rendelőben voltam, mégis adott.

csak annyira úrrá lett rajtam a páni félelem ismét, hogy még ennek tudatában is alig mertem felhívni.

most meg a magánrendelőjébe megyek, itt meg pláne, hogy fog adni. (de amúgy is adna)

2011. jan. 31. 21:28
 13/17 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek a válaszokat és a segítséget!

Nem, egyelőre még nem tudtuk rábeszélni, mostanában mással voltunk elfoglalva, de majd beszélek vele.

Voltál fogdokinál? Mi történt?

2011. febr. 4. 19:18
 14/17 anonim ***** válasza:

most csak röntgen volt, meg konzultáció a fogbeültetéssel (implantátum) kapcsolatban.

9-én megyek gyökérkezelésre + két kisebb tömésre.

11-én pedig az implantátum behelyezése következik.

2011. febr. 4. 19:33
 15/17 anonim ***** válasza:

megvolt a gyökérkezelés, + a két kisebb tömés. :)

nem fájt egyáltalán! :)

még vissza kell járnom persze a gyökérkezelés kapcsán, de csak gyors kb. 5 perces kezelések következnek most állítólag.

2011. febr. 9. 17:39
 16/17 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy túl vagy rajta, és hogy nem fájt! :)
2011. febr. 10. 17:37
 17/17 anonim ***** válasza:

köszi! :)

csak este sajgott egy kicsit az állkapcsom, meg éjszaka is, mikor felébredtem éreztem, hogy fájdogál, de csak minimálisan, ma reggeltől meg már semmi fájdalom.

2011. febr. 10. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!