30 évesen ha nincs gyerekem durva abortuszra menni? Nem akarok gyereket de a férjem megeröszakolt ovu napján
Köszönöm a sok kedves hozzászólást a kommentjeimhez.
Alapvetően az a baj a ma emberével, hogy a rossz cselekedeteire úgy keres "feloldozást", hogy azokat, akik jót cselekednének hülyének, ostobának és idiótának tartja. Ezért halad a világunk rossz irányba.
Egyébként nem vagyok 12 éves, hanem 25. Lány vagyok. Boldog párkapcsolatban. Védekezünk.
A felelősség vállalás egy gyermekért ott kezdődik, hogy az ember úgy él nemi életet, hogy 1. védekezik, 2. ha nem védekezik akkor nem sexel, 3. legjobb, ha akkor szexel, ha gyereket akar.
A megerőszakolós részére azért nem reagáltam empatikusan, mert szerintem ez egy kamu kérdés.
Bizonyára más a szituáció, hogyha valakit az utcán elkapnak és megerőszakolnak... és terhes lesz. Ebben az esetben megfontolandó az abortusz, bár ha az "elvet" követjük, akkor miért a gyereket büntetjük az apa tettéért?!
Ugyanakkor szerintem a megerőszakolásból fogant gyermekek elvetésének száma minimális, az amúgy "divatból" elvetett gyerekek számához képest. De aki tud erről statisztikát szivesen fogadom.
Éppen ezért az "elv" nem ehhez kapcsolódik.
Egyébként nem tudom feltűnt-e nektek, de a kérdező abszolút nincs kiakadva azon, hogy a férje "megerőszakolta"... nincs a kérdésben olyan, hogy hogyan jelentse fel, vagy hogy hagyja el... ezért mondom szó sincs itt valós erőszakról.
Úgyhogy továbbra is tartom magam ahhoz ami írtam, hiába tartotok idiótának és pontoztok le. Már rég rájöttem, hogy sajna nem az értelmiségi réteg jár erre az oldalra, inkább a Mónika-show kedvelői.
Az abortusz gyilkosság.
Ha valóban megerőszakolt a férjed, akkor válj el!
Amennyire a "szex" házastársi kötelezettség, annyira a szeretet, a törődés és a tisztelet is.
" Már rég rájöttem, hogy sajna nem az értelmiségi réteg jár erre az oldalra, inkább a Mónika-show kedvelői.
A válasz megírásának időpontja: 01-24 18:01"
Ezért vagy itt te is ezek szerint? :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!