Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki mit csinál ilyenkor? Ha...

Ki mit csinál ilyenkor? Ha másolat előtt ocsmány módon beszél veletek a férjetek?

Figyelt kérdés
Tegnap miatta késtük le az utolsó buszt haza felé gyalogolhattam a hidegben és mondtam neki hogy nem tudott időben elindulni? Velünk volt egy barátunk is és erre minősíthetetlen hangon elkezdett velem kiabálni hogy nekem nem mindegy? most akart jönni balbalb erre fogtam magam aztán hazamentem nélküle most nem szólok egy szót sem hozzá.. de meddig csináljam ezt vagy mit csináljak?
2011. jan. 23. 13:26
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Szerintem nem az elso hogy ferjed igy beszel veled, most csak azert vagy jobban meglepodve mert mas elott mondta. Kivagnam a francba.
2011. jan. 23. 13:55
 12/12 anonim ***** válasza:
Nem lehet véletlenül, hogy megaláztad a barátja előtt, házisárkányként viselkedtél vele, a férfiasságát, a büszkeségét tapostad porba egy férfitársa előtt, amit nem hagyhatott annyiban, még akkor sem, ha tudja, hogy neked volt igazad?
2011. jan. 24. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!