Van egy szemüveges lány osztálytársam. Ő a legjobb barátnőjének a volt pasijával jár. Az én barátnőim szerint, ez undorító és erkölcstelen. Kb. a fél osztály utálja ezt a lányt, bár látványosan nem mutatják ki. Szerintem sem példamutató, amit a szemüveges lány csinált, de ez az ő meg a barátnője baja (aki egyébként még mindig szóba áll vele, egyáltalán nem mutatja ki, hogy lelkileg mi bántja). Viszont könnyen kiközösíthetnek, ha szóba állok ezzel a lánnyal. Miért utáljam ezt a lányt, ha amúgy kedves velem, okos, aranyos, segítőkész.
2009. febr. 3. 20:30
1/9 anonim válasza:
Nem, te ne utaljad ot! Ennyi erobol a tobbi baratnod is feltehetne a kerdest, hogy mivel te joban vagy vele, nekik is joban kellene vele lenniuk?
Te legyel vele joba, ha a tobbi baratnod beszolna valamit ezzel kapcsolban, akkor mondd meg nekik, hogy te igenis joban vagy vele, ennyi.
Ha te is osszeveszel vele, kesobb megbanod, mert lehet hogy jo egyutt eltoltott pillanatokrol mondanal le!
2009. febr. 3. 20:36
2/9 anonim válasza:
Csak akkor utálj valakit, ha neked személyes okod van rá, és soha ne azért, mert mások megmondják neked kit kell utálni!
2009. febr. 3. 21:04
3/9 anonim válasza:
Neked jólesne,ha azért utálna meg egy kedves ismerősőd,mert annak az ismerősei utálnak téged?igen? ezen gondolkodj el,és tudni fogod magadtól a választ a kérdésedre :-)
2009. febr. 3. 23:11
4/9 A kérdező kommentje:
az 1. válaszolónak: nincsenek közös pillanataink...:D
a 3. válaszolónak: engem sajnos azért utál 6-7 lány (nem a suliból) mert a barátnőjük utál...
2009. febr. 4. 08:57
5/9 anonim válasza:
3-ik válaszoló vagyok...nyilván közhelynek veszed,de azért leírom,mert ez az igazság:az ilyen lányokat hanyagold,mert ezek nem barátnők.csak addig azok,amig nincs saját véleményed.figyeld meg,hogy ha az érintett lány mellé állsz ,ki leszel közösítve.rajtad áll mit választasz:önmagadat vagy a barátnőket,akik nem azok,mert ha bajban leszel,ki fognak közösíteni!de ezt hiába mondom neked,úgyis a saját bőrödön fogod tapasztalni...
minden esetre érdemes elgondolkodnok ezen..SZERINTEM...
2009. febr. 4. 15:38
6/9 A kérdező kommentje:
köszönöm. mindenesetre nem szeretnék egyik oszt.társammal sem összeveszni, de nem fogom utálni a lányt. Elítélem amit tett, de elég ha a saját lelkiismeretével bajlódik. Nem?
2009. febr. 4. 21:55
7/9 anonim válasza:
Szerintem, a személyes tapasztalatokra hagyatkozz! Ha az a lány nem bántott, akkor te se bántsd őt. És akik emiatt kiközösítenek, azok sosem voltak a barátaid!
2009. febr. 9. 12:05
8/9 A kérdező kommentje:
itt a barátok alatt nem azt értem, akik jóban-rosszban mellettem vannak, ők inkább azok, akikkel szünetekben dumcsizunk. Próbáltam odamenni a lányhoz (akit nem utálok, de mások igen), de nem volt túl beszédes kedvében. vagyis lerázott.
2009. febr. 9. 17:20
9/9 anonim válasza:
Ne utáld csak azért mert a barátnőid utálják. Ha neked nincs vele "olyan" személyes ügyed, akkor ne utáld. Ne hagyd magad befolyásolni!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!