Elgondolkoztatok már azon, hogy hogy nézhetnek ki azok az emberek, akik például ebbe a kategóriába írnak? Mert talán ez a legnormálisabb kategória.
"164 cm/53kg, válligérő barna hajú, kék szemű, szemüveges..21/L..Komoly párkapcsolat..Abszolút gyakorikérdések függő.."
Pótolom még azzal, mert látom a legtöbben foglalkozást is írtok, hogy mezőgazdasági mérnöknek tanulok..
Ja, azt elfelejtettem, hogy a napra pontosan 72 éves úriembernek nagyon boldog születésnapot kívánok :)
A 22 éves bölcsészhallgató vékony lány
22 éves, vékony lány vagyok, nagy barna szemekkel és derékig éro barna hajjal.
Nem vagyok házas, de kapcsolatban élek, gyerekem nincs.
Alacsony, duci,(4 éve nem dohányzó) rövid barna hajú, kedves arcú 53 éves nő, 2 felnőtt gyerekkel, jó férjjel, rendezett családi élettel, középiskolai végzettséggel,itthon végzett vállalkozói munkával, hobbi festészettel:-). Egy gyönyörű vidéken lévő község magas pontján élek.
Ha kimegyek a kertbe, közel és távol hegyeket látok és ez
végtelenül szabaddá tesz:-))
Sötét barna szem,barna haj,kreol bőr(nem roma),160cm,54kg.Pici pocakom van. 24 éves lány.
Masszőr srác jó volna ha meg masszíroznál!!!!:)
Kedves, 22 éves bölcsészhallgató vékony lányka
Nagyon szépen köszönöm.
Kedves gazdászlány
Neked is köszönöm, aranyosak vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!