Elgondolkoztatok már azon, hogy hogy nézhetnek ki azok az emberek, akik például ebbe a kategóriába írnak? Mert talán ez a legnormálisabb kategória.
Barna haj, barna szem, örök mosolygó arc (kivétel most most mérges az idióta egyetem miatt:-S), imádok beszélgetni és segíteni másoknak, kicsit szakmámba vág a téma, pszichológia szakos vagyok...
Amúgy én is gondolkodtam ezen a kérdésen, ideje volt feltenni:)
Üdv:D
Magas vagyok, teltkarcsú, hosszú szőkésbarna általában becsavart szóval csigákban álló hajam van és kékeszürke szemem.
Sosem néztem kiháziasszonynak, de plázacicának sem, mindig elegánsan öltözöm, farmerom nincs is,megrögzött eleganciamániám van, kosztümmimádat :)
Nincs piercingem sem tetoválásom, az életfelfogásom pedig komoly és laza egyszerre.
Imádom a humort, a mindenem, de társ tekintetében csak idősebbekkel érzem jól magam.
22/L
20éves fősulis lány,hosszú szőkésbarna haj,zöld szem,hófehér bőr 163cm,45kg,kislányos kinézet =)
Ez a kedvenc kategóriám,mert itt van a legtöbb normális ember,tipikus megértő,kedves hozzászóló vagyok,nem az aki leteremt másokat,vagy bunkózik,kötekszik.
Legszivesebben párkapcsolati tanácsokat adok. =)
160 cm,52 kg vagyok,hosszú,hullámos fekete hajam van,sötétbarna szemem,pici orrom,néha hordok szemüveget,de néha kontaktlencsét.Szinte mindig,mindenen nevetek,örök optimista vagyok,néha már idegesítősen is.Imádok viccelődni!:)
Általában kényelmes,de csinos ruhákat viselek,farmer a kedvencem:)
Amúgy ez a kérdés nekem is eszembe jutott már:D
Ja és szeretem az anyukámat!:))
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!