Mit tegyek? A magzat nem érdemli meg, hogy így bánjon velünk! Párom már hozzámvágta, hogy csak szimulálok és mi van, ha a baba nem az Övé. Ennyire nem szenvedtem még, mint ezzel a babával, de lehet, hogy idegileg is rátesz a dolog?
Kegyetlenül megbolondult a párom. Nem tudom, hogy mit tegyek? 12 hetes kismama vagyok, van már egy 4 éves lányunk, 8. éve vagyunk párkapcsolatban.
Lányunkat a pocakomban mindig simogatta, ezt a babát mé egyszer sem. Állandóan veszekszik, rengeteget nyelek, szépen csendben.
Anyagilag nem támogat, nem jár haza-bár jobb is ha nincs otthon. Tudom, hogy elmúlt a nagy szerelem, de ha már ez a baby itt van, a magzat nem érdemli meg, hogy így bánjon velünk.
Kiabálási és féltékenységi rohamai vannak.
A babát vallási és erkölcsi okok miatt sajnos mindenképpen megtartom.
Azt még hozzá kell tegyem, hogy ezt a babát, az elején én nem akartam, csak Ő, most pedig fordítva van.
Nekem augusztusban volt hatalmas műtétem. Kivették a fél májamat és az epehólyagomat. Az utóbbi 9 hétben minden nap hányok és sokszor vagyok, nagyon fáradt, gyenge fekvős. Párom volt már, hogy hozzámvágta, hogy csak szimulálok és valóban nem is vagyok ennyire rosszul, meg mi van, ha a baba nem az Övé...
Ennyire nem szenvedtem még, mint ezzel a babával, de lehet, hogy idegileg is rátesz a dolog???
Sajnos egyre nehezebben lehet Vele beszélgetni.
Azzal már fenyegetőzött, hogy majd Ő neveli a gyermekeket.
Az első trimeszteren már túl vagyok, 13.héttel és még mindig gyenge hányós vagyok sajna, bizony "rettenetes"!
Nagyon köszönöm, hogy írtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!