Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy dobos,20 éves srácnak mit...

Egy dobos,20 éves srácnak mit lehetne ajándékba?

Figyelt kérdés
Kicsit tanácstalan vagyok... szeretnék valamit a hobbijával kapcsolatos dolgot, de fogalmam sincs mit lehetne :(
2011. jan. 19. 12:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Szerintem dobosnak dobverőt venni olyan, mint cukrásznak cukrot vagy marcipánt.

A dobverős ceruza viszont ötletes.

2011. jan. 19. 14:38
 12/13 anonim ***** válasza:

Hey. Én is dobos vagyok. Szal ha vmi aproságot veszel neki, akkor vegyél neki STEVE SMITH dobverőt kábé 2000 Ft az ára. Ha nagyobb dolgokra gondolsz, akkor talán valami jó bőrt vegyél a dobjára, de előtte nézd meg hogy hány colosak a tamok meg minden.

Továbbá ha nincs neki akkor vegyél egy 15'' splash cint, az nem drága és mindig jól jön neki.

Ha van akkor vegyél neki kolompot vagy békát, ezek nagyon jó kiegészítő tartozékok a dobhoz és egy dobos szívesen használja.

üdv

25 L

2011. jan. 19. 17:22
 13/13 anonim ***** válasza:

ha bármi kérdésed van akkor irj még privátban és segítek.

továbbá itt tudsz nézelődni: ritmusdepo.hu

(az előző) 25 L

2011. jan. 19. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!