Tapasztaltabb Nő segítségét kérhetném?
Figyelt kérdés
Előző párkapcsolatom 6 évig tartott, elég fiatalon költöztünk össze, és sajnos az érettségi után abbahagytam miatta az iskolát, és dolgoztunk. Szakításunk után semmit nem adott, jóformán csak a ruháimat dobozolta össze, és be sem mehettem többé a közös albérletünkbe. Azóta nem nagyon sikerült összekaparnom magam anyagi téren, és még egy jó állást sem találtam. Épp hogy megélek, félretett pénzem sosincs. Most van egy új párkapcsolatom, nagyon jól érzem magam Vele, de félek, hogy az anyagi problémák miatt nekünk sose lesz gyerekünk, pedig már 27 vagyok. Aggódom a jövőm miatt, nem tudom mit csináljak, bepánikoltam! Egy jó álláshoz még tanulnom kéne, amire jelenleg nincs pénzem, szóval ahhoz is idő kell, de közben nem szeretném hogy lecseréljen a párom valaki másra, mert tök kusza az életem, és a gondolataim is, a kilátástalan helyzetemről nem is beszélve... Mit tehetnék? Mire koncentráljak inkább? Hogy jöhetnék egyenesbe?2011. jan. 18. 09:57
11/11 A kérdező kommentje:
Szívből köszönöm a hasznos válaszaitokat! :)
2011. jan. 18. 12:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!