Hogy tudnám megmenteni a kapcsolatunkat ti mit csinálnátok?
Szerintem ülj le vele beszélgetni szépen higgadtan, hogy te úgy érzed, valami megváltozott benne stb. Amúgy meg két hónap a 6 évhez képest igen kevés! Elhiszem, hogy ijesztő, de lehet, hogy csak egy kis hullámvölgy.
00.02: Miért, szerinted van olyan szerelem, ami nem múlik el 2-3 év után? Én örülnék ha lenne.. (2,5 éva rekordom – a jelenlegi – szóval még nem tapasztaltam ezt annyira meg, de őbele sztem már nem vagyok szerlmes, ez már valami más.) Asszem én sem tudnám megkötni ezt a kompromisszumot, hogy hát már nem vagyok szerelmes, viszont kötődés van, úgyhogy hozzámegyek.. Ugyanakkor nem akarom 2-3 éves kapcsolatokkal leélni az életem.
Amúgy van olyan ismerősöm is, aki 7 éve szerelmes ugyanabba a pasiba, és most összeházasodtak. De ez egy külön embertípus szerintem aki képes akármeddig ugyanazt szeretni. (Vagy csak nem találkoztam még vele?)
Kérdezőtől bocsi az offért.
Kérdező tudod sajnálak de egyre ellenszenvesebb vagy.
A párod egy felött nő nem egy naiv kislány aki köteles veled maradni mert te húú de felnött férfi vagy.
Ha más párt keres és még nem akkar házasodni az ő dolga, el kell fogadnod nem játszani a kemény csávót aki meg menti a királykisaszonyt.
00:38
Sok emberrel találkoztam,és nagyon sokan még 10-15 év után is szerelmesek a párjukba.Igazából ez vagy tényleg így van,vagy csak mondják,vagy csak azt hiszik még szerelmesek.Fene se tudja,nem én érzem azt amit ők.:)
Nővérem miután kilépett a kapcsolatból(amiben persze voltak problémák,azt azért tegyük hozzá),1,5 évre rá megtalálta a szerelmet és most boldogabb,mint valaha.:)
Magam részéről pedig,nekem elég a kötődés.3 év után még szerelmes vagyok a vőlegényembe,de ha nem lennék az,akkor sem hagynám el.Tisztában vagyok vele,hogy egyszer elmúlik ez a fajta érzés,de tudom,hogy ő az igazi!Csak azért mert már elmúlt az a szenvedélyes,lángoló,majd kicsit csendesebb szerelem,még nem fogom eldobni magamtól őt.
Kinek ez,kinek az..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!