Mernétek ilyet csináltatni a helyemben?
Tehát van egy cég, aki csinál olyan bögrét, amire rányomnak egy képet, és ha a bögrébe forró italt öntenek, megjelenik a kép. Én pedig azt találtam ki, hogy csinálok egy szexi félmeztelen (bugyi, melltartó) fotót magamról, és ezt tetetem rá. (természetesen a páromnak lesz) Viszont az a dilemmám, hogy tartok tőle, hogy a fényképemet esetleg felteszik az internetre, vagy ilyesmi. Ti a helyemben megmernétek kockáztatni?
Őszintén szólva tudom, hogy nem egészen ide illik a kérdésem, de egyrészt nem tudtam melyik kategóriába tegyem, másrészt itt biztos hogy értelmes válaszokat kapok.
Hű, nagyon köszönöm a sok választ! Igazából így végiggondolva, valóban a strandon is csak bugyi-melltartó van rajtam, úgyhogy tulajdonképpen mindegy is. Az hogy munkatársai meglátják nem érdekel (legalább lenne egyszép napjuk), főleg mivel saját irodája van, ahova nem szoktak mások bejárkálni.
A páromban meg ilyen téren maximálisan megbízom, már csak azért is, mert jegyesek vagyunk, és amint lesz lehetőség összeházasodunk, tehát a szakítás már eléggé valószínűtlennek tűnik. Persze váláskor is előkerülhetnek efféle gondok, de drágám nem az a típus, aki ilyen eszközökhöz folyamodna.
Ja és köszönöm a másik linket is, igazából nem az volt a kiszemelt hely amit belinkeltem, csak az volt az első, amit találtam a google-ben :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!