Mernétek ilyet csináltatni a helyemben?
Tehát van egy cég, aki csinál olyan bögrét, amire rányomnak egy képet, és ha a bögrébe forró italt öntenek, megjelenik a kép. Én pedig azt találtam ki, hogy csinálok egy szexi félmeztelen (bugyi, melltartó) fotót magamról, és ezt tetetem rá. (természetesen a páromnak lesz) Viszont az a dilemmám, hogy tartok tőle, hogy a fényképemet esetleg felteszik az internetre, vagy ilyesmi. Ti a helyemben megmernétek kockáztatni?
Őszintén szólva tudom, hogy nem egészen ide illik a kérdésem, de egyrészt nem tudtam melyik kategóriába tegyem, másrészt itt biztos hogy értelmes válaszokat kapok.
Huu:( Nem tudom, én nem merném. vannak gonosz, rosszindulatú emberek.
De szerintem nem szabadna, hogy feltegyék. Azért be is lehetne perelni őket szerintem. De ez aranyos ajándék.
Szerintem irtó nagy ötlet, persze ha a párodnak bejön az ilyesmi...:) (mert az enyém egyáltalán nem kultiválná:D)
az arc eltakarás viszont jó volna, lehet a hajaddal, de még jobb, ha esetleg egy ilyen csillogós, tollas álarcot teszel fel, mint ez: [link] az adott körülmények között igen szexi a hatás:)
Ha bugyis-melltartós képben gondolkodsz, és ezek félelmeid, akkor csináltasd meg azt a képet bikiniben.
Egyénként igen, én is félnék, hogy illetéktelen kezekbe kerülne egy ilyen képem.
Valaki kérdezte hol lehet ilyet csináltatni. Itt: [link]
Amúgy köszönöm a válaszokat, az arc eltakarását még megfontolom. De szerintem max. a hajammal fogom. Nem tudom, a párom mennyire lenne vevő az ilyen álarcos képre ;)
Amúgy a fényképpel az a gond, hogy valahogy ki kell nyomtatni ha digitális, akkor is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!